Nabeschouwing Ludogorets - Maribor (0-0) || Europa League

Donderdag 22 augustus 2019 - 19:30 uur

In de Europa League neemt Ludogorets het donderdag 22 augustus 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Maribor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ludogorets Arena in Razgrad.

Via de Ludogorets - Maribor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ludogorets - Maribor (0-0)

In de Europa League heeft de wedstrijd tussen Ludogorets en Maribor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor D. Hotic van Maribor. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 57e minuut het veld moest verlaten. Het was Ludogorets dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Ludogorets, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jakob Kehlet niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ludogorets - Maribor
Balbezit
70%
30%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
24
4
Schoten op doel
7
0
Aanvallen
150
80
Gevaarlijke aanvallen
125
31
Overtredingen
18
11
Buitenspel
3
0
Corners
4
3
Wissels
3
3
LIVE Ludogorets - Maribor 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ludogorets - Maribor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
38' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor A. Nedyalkov Ludogorets
51' Gele kaart Maribor Gele kaart voor D. Hotic Maribor
57' Tweede gele kaart Maribor Tweede gele kaart voor D. Hotic Maribor
64' Wissel Maribor Wissel M. Kramaric voor L. Zahovic Maribor
65' Wissel Maribor Wissel M. Tavares voor R. Kronaveter Maribor
65' Wissel Ludogorets Wissel Marcelinho voor D. Biton Ludogorets
67' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor S. Badji Ludogorets
72' Wissel Ludogorets Wissel M. Tchibota voor Wanderson Ludogorets
78' Wissel Ludogorets Wissel J. Swierczok voor Anicet Ludogorets
80' Wissel Maribor Wissel J. Mesanovic voor R. Vancas Maribor
83' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor R. Forster Ludogorets
92' Gele kaart Maribor Gele kaart voor K. Piric Maribor
Opstellingen Ludogorets - Maribor
De opstellingen van Ludogorets en Maribor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ludogorets gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Maribor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Darko Milanič
Voorbeschouwing Ludogorets - Maribor

Ludogorets en Maribor spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jakob Kehlet en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ludogorets en Maribor elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Ludogorets 0
Winst Maribor 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Ludogorets - Maribor Opstelling Ludogorets Opstelling Maribor Live Ludogorets - Maribor Live Ludogorets - Maribor kijken Ludogorets - Maribor kijken Live Ludogorets - Maribor stream Ludogorets - Maribor Fox Sports Nabeschouwing Ludogorets - Maribor Uitslag Ludogorets - Maribor Statistieken Ludogorets - Maribor Europa League 2019/2020 Ludogorets - Maribor wedden Ludogorets - Maribor gokken Ludogorets - Maribor Unibet