Nabeschouwing Ludogorets - The New Saints (5-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 8 augustus 2019 - 19:30 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Ludogorets het donderdag 8 augustus 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen The New Saints. De wedstrijd wordt gespeeld in Ludogorets Arena in Razgrad.

Via de Ludogorets - The New Saints live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ludogorets - The New Saints (5-0)

Het Europa League duel tussen Ludogorets en The New Saints is onder leiding van scheidsrechter Marius Ionuț Avram geëindigd in een 5-0 overwinning voor Ludogorets. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van R. Harrington zette Ludogorets op een 1-0 voorsprong in de 10e minuut van de wedstrijd. Ludogorets vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Tchibota op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 43e minuut volgde een derde treffer van Ludogorets, waarmee J. Lukoki zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Ludogorets geen gas terug, waardoor in de 65e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van C. Keseru. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Ludogorets. Deze werd gescoord door C. Moti in de 76e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Marius Ionuț Avram en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Ludogorets.

LIVE Ludogorets - The New Saints 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ludogorets - The New Saints teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Eigen doelpunt Ludogorets Eigen doelpunt R. Harrington Ludogorets 1-0
28' Doelpunt Ludogorets Doelpunt M. Tchibota met assist van C. Keseru Ludogorets 2-0
35' Gele kaart The New Saints Gele kaart voor R. Brobbel The New Saints
43' Doelpunt Ludogorets Doelpunt J. Lukoki Ludogorets 3-0
46' Wissel The New Saints Wissel B. Hudson voor K. Davies The New Saints
61' Wissel Ludogorets Wissel S. Badji voor Anicet Ludogorets
61' Wissel The New Saints Wissel G. Draper voor D. Ebbe The New Saints
65' Doelpunt Ludogorets Doelpunt C. Keseru met assist van M. Tchibota Ludogorets 4-0
69' Wissel The New Saints Wissel K. Lewis voor S. Spender The New Saints
69' Wissel Ludogorets Wissel Wanderson voor M. Tchibota Ludogorets
76' Doelpunt Ludogorets Doelpunt C. Moti Ludogorets 5-0
78' Wissel Ludogorets Wissel J. Swierczok voor D. Biton Ludogorets
Video hoogtepunten en samenvatting Ludogorets - The New Saints
Opstellingen Ludogorets - The New Saints
De opstellingen van Ludogorets en The New Saints zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ludogorets gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en The New Saints zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.