Nabeschouwing Maccabi Haifa - Mura (2-0) || Europa League

Donderdag 11 juli 2019 - 19:00 uur

In de Europa League neemt Maccabi Haifa het donderdag 11 juli 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Mura. De wedstrijd wordt gespeeld in Sammy Ofer Stadium in Haifa.

Via de Maccabi Haifa - Mura live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maccabi Haifa - Mura (2-0)

Het Europa League duel tussen Maccabi Haifa en Mura is onder leiding van scheidsrechter Manfredas Lukjančukas geëindigd in een 2-0 overwinning voor Maccabi Haifa. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door Y. Ashkenazi, waarmee Maccabi Haifa met 1-0 de leiding nam. Maccabi Haifa vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Awad op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Maccabi Haifa.

Wedstrijdstatistieken Maccabi Haifa - Mura
Goals
2
0
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
12
3
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
177
99
Gevaarlijke aanvallen
99
55
Corners
5
4
Wissels
3
3
LIVE Maccabi Haifa - Mura 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maccabi Haifa - Mura teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
51' Wissel Maccabi Haifa Wissel M. Awad voor M. Plakushchenko Maccabi Haifa
64' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt Y. Ashkenazi met assist van M. Awad Maccabi Haifa 1-0
68' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt M. Awad met assist van N. Lavi Maccabi Haifa 2-0
72' Wissel Maccabi Haifa Wissel M. Abu Fani voor Y. Shua Maccabi Haifa
73' Wissel Mura Wissel A. Bubnjar voor A. Marosa Mura
74' Wissel Mura Wissel T. Horvat voor Z. Karnicnik Mura
79' Wissel Mura Wissel K. Cipot voor L. Bobicanec Mura
82' Gele kaart Mura Gele kaart voor K. Cipot Mura
86' Wissel Maccabi Haifa Wissel A. Aires dos Santos voor O. Arad Maccabi Haifa
Opstellingen Maccabi Haifa - Mura

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Maccabi Haifa - Mura

Maccabi Haifa en Mura spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manfredas Lukjančukas en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Maccabi Haifa en Mura elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Maccabi Haifa 0
Winst Mura 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Maccabi Haifa - Mura Opstelling Maccabi Haifa Opstelling Mura Live Maccabi Haifa - Mura Live Maccabi Haifa - Mura kijken Maccabi Haifa - Mura kijken Live Maccabi Haifa - Mura stream Maccabi Haifa - Mura Fox Sports Nabeschouwing Maccabi Haifa - Mura Uitslag Maccabi Haifa - Mura Statistieken Maccabi Haifa - Mura Europa League 2019/2020 Maccabi Haifa - Mura wedden Maccabi Haifa - Mura gokken Maccabi Haifa - Mura Unibet