Nabeschouwing Maccabi Haifa - Strasbourg (2-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 1 augustus 2019 - 19:00 uur



In de Europa League 2019/2020 neemt Maccabi Haifa het donderdag 1 augustus 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Strasbourg. De wedstrijd wordt gespeeld in Sammy Ofer Stadium in Haifa.

Via de Maccabi Haifa - Strasbourg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maccabi Haifa - Strasbourg (2-1)

Het Europa League duel tussen Maccabi Haifa en Strasbourg is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 2-1 overwinning voor Maccabi Haifa. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door L. Ajorque, waarmee Strasbourg met 0-1 de leiding nam. Maccabi Haifa kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Y. Shua, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 40e minuut zette N. Rukavytsya zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Maccabi Haifa de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Maurizio Mariani, waardoor Maccabi Haifa een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Maccabi Haifa - Strasbourg
Goals
2
1
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
7
11
Schoten op doel
3
7
Aanvallen
83
79
Gevaarlijke aanvallen
47
45
Corners
4
4
Wissels
3
3
LIVE Maccabi Haifa - Strasbourg 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maccabi Haifa - Strasbourg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Doelpunt Strasbourg Doelpunt L. Ajorque met assist van A. Thomasson Strasbourg 0-1
21' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor S. Menachem Maccabi Haifa
25' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt Y. Shua met assist van O. Arad Maccabi Haifa 1-1
40' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt N. Rukavytsya met assist van A. Aires dos Santos Maccabi Haifa 2-1
46' Wissel Strasbourg Wissel B. Kamara voor M. Sels Strasbourg
63' Wissel Maccabi Haifa Wissel D. Haziza voor N. Rukavytsya Maccabi Haifa
67' Wissel Maccabi Haifa Wissel M. Awad voor Y. Shua Maccabi Haifa
72' Wissel Strasbourg Wissel J. Da Costa voor A. Thomasson Strasbourg
72' Wissel Maccabi Haifa Wissel M. Abu Fani voor M. Plakushchenko Maccabi Haifa
86' Wissel Strasbourg Wissel I. Sissoko voor L. Ajorque Strasbourg
Video hoogtepunten en samenvatting Maccabi Haifa - Strasbourg
Opstellingen Maccabi Haifa - Strasbourg
De opstellingen van Maccabi Haifa en Strasbourg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Maccabi Haifa gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Strasbourg zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Basiselftal Maccabi Haifa
# Speler Pos.
77 Guy Haimov K
5 Rami Gershon V
12 Sun Menachem V
15 Ofri Arad V
18 Yuval Ashkenazi M
25 Raz Meir M
2 Allyson Aires dos Santos M
6 Neta Lavi M
28 Maxim Plakuschenko M
13 Nikita Vadymovych Rukavytsya A
11 Yarden Shua A
Voorbeschouwing Maccabi Haifa - Strasbourg

Maccabi Haifa en Strasbourg spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Maccabi Haifa en Strasbourg in de Europa League vond plaats op 25 juli 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Strasbourg. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Strasbourg favoriet. 1 keer wist de ploeg van Maccabi Haifa te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Maccabi Haifa. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Maccabi Haifa 0
Winst Strasbourg 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Maccabi Haifa - Strasbourg Opstelling Maccabi Haifa Opstelling Strasbourg Live Maccabi Haifa - Strasbourg Live Maccabi Haifa - Strasbourg kijken Maccabi Haifa - Strasbourg kijken Live Maccabi Haifa - Strasbourg stream Maccabi Haifa - Strasbourg Fox Sports Nabeschouwing Maccabi Haifa - Strasbourg Uitslag Maccabi Haifa - Strasbourg Statistieken Maccabi Haifa - Strasbourg Europa League 2019/2020 Maccabi Haifa - Strasbourg wedden Maccabi Haifa - Strasbourg gokken Maccabi Haifa - Strasbourg Unibet