Nabeschouwing Malmo FF - Ballymena United (7-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 11 juli 2019 - 19:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Malmo FF het donderdag 11 juli 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Ballymena United. De wedstrijd wordt gespeeld in Swedbank Stadion in Malmö.

Via de Malmo FF - Ballymena United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malmo FF - Ballymena United (7-0)

Het Europa League duel tussen Malmo FF en Ballymena United is onder leiding van scheidsrechter Igor Pajač geëindigd in een 7-0 overwinning voor Malmo FF. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door M. Rosenberg, waarmee Malmö FF met 1-0 de leiding nam. Malmö FF vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Rosenberg op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut volgde een derde treffer van Malmö FF, waarmee E. Rakip zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Malmö FF geen gas terug, waardoor in de 46e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van F. Brorsson. De 5-0 voor Malmö FF volgde even later in de 48e minuut nadat M. Rosenberg namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 54e minuut was het G. Molins van Malmö FF wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 6-0 scoorde. Namens Malmö FF mocht E. Rakip in de 74e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 7-0.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Igor Pajač en eindigde de wedstrijd dus met een 7-0 stand in het voordeel van Malmo FF, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Malmo FF - Ballymena United 7-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malmo FF - Ballymena United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Malmö FF Doelpunt M. Rosenberg met assist van B. Safari Malmö FF 1-0
33' Doelpunt Malmö FF Doelpunt M. Rosenberg Malmö FF 2-0
44' Doelpunt Malmö FF Doelpunt E. Rakip met assist van G. Molins Malmö FF 3-0
46' Doelpunt Malmö FF Doelpunt F. Brorsson met assist van B. Safari Malmö FF 4-0
48' Doelpunt Malmö FF Doelpunt M. Rosenberg met assist van O. Lewicki Malmö FF 5-0
51' Wissel Ballymena United Wissel A. Burns voor D. Carville Ballymena United
54' Doelpunt Malmö FF Doelpunt G. Molins met assist van M. Rosenberg Malmö FF 6-0
59' Wissel Malmö FF Wissel M. Antonsson voor M. Rosenberg Malmö FF
59' Wissel Malmö FF Wissel E. Larsson voor J. Berget Malmö FF
69' Wissel Malmö FF Wissel I. Bonke voor F. Bachirou Malmö FF
72' Wissel Ballymena United Wissel C. Friel voor A. Lecky Ballymena United
74' Doelpunt Malmö FF Doelpunt E. Rakip met assist van S. Rieks Malmö FF 7-0
75' Wissel Ballymena United Wissel S. McGinty voor J. Winchester Ballymena United
82' Gele kaart Ballymena United Gele kaart voor K. Balmer Ballymena United
92' Gele kaart Ballymena United Gele kaart voor C. Friel Ballymena United
Video hoogtepunten en samenvatting Malmo FF - Ballymena United
Opstellingen Malmo FF - Ballymena United
De opstellingen van Malmo FF en Ballymena United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Malmo FF gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Ballymena United zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.