Nabeschouwing Malmo FF - Zrinjski (3-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 8 augustus 2019 - 19:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Malmo FF het donderdag 8 augustus 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Zrinjski. De wedstrijd wordt gespeeld in Swedbank Stadion in Malmö.

Via de Malmo FF - Zrinjski live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malmo FF - Zrinjski (3-0)

Het Europa League duel tussen Malmo FF en Zrinjski is onder leiding van scheidsrechter Stuart Attwell geëindigd in een 3-0 overwinning voor Malmo FF. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door R. Bengtsson, waarmee Malmö FF met 1-0 de leiding nam. Malmö FF vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Christiansen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut volgde een derde treffer van Malmö FF, waarmee S. Rieks zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stuart Attwell, waardoor Malmo FF een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Malmo FF - Zrinjski 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malmo FF - Zrinjski teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor B. Safari Malmö FF
36' Doelpunt Malmö FF Doelpunt R. Bengtsson Malmö FF 1-0
43' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor I. Hadzic Zrinjski
47' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor G. Molins Malmö FF
48' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor S. Mandic Zrinjski
61' Wissel Zrinjski Wissel D. Zlomislic voor D. Sovsic Zrinjski
66' Doelpunt Malmö FF Doelpunt A. Christiansen met assist van M. Rosenberg Malmö FF 2-0
67' Wissel Zrinjski Wissel I. Lendric voor I. Hadzic Zrinjski
74' Doelpunt Malmö FF Doelpunt S. Rieks met assist van J. Berget Malmö FF 3-0
78' Wissel Malmö FF Wissel F. Brorsson voor J. Berget Malmö FF
78' Wissel Malmö FF Wissel M. Antonsson voor G. Molins Malmö FF
80' Wissel Zrinjski Wissel M. Ticinovic voor D. Rugasevic Zrinjski
82' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor T. Barbaric Zrinjski
83' Wissel Malmö FF Wissel I. Bonke voor A. Christiansen Malmö FF
Video hoogtepunten en samenvatting Malmo FF - Zrinjski
Opstellingen Malmo FF - Zrinjski
De opstellingen van Malmo FF en Zrinjski zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Malmo FF gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Zrinjski zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.