Nabeschouwing Maribor - Ludogorets (2-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 29 augustus 2019 - 20:15 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Maribor het donderdag 29 augustus 2019 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Ludogorets. De wedstrijd wordt gespeeld in Ljudski vrt in Maribor.

Via de Maribor - Ludogorets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maribor - Ludogorets (2-2)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen Maribor en Ludogorets geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Marcelinho, waarmee Ludogorets met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 26e minuut voor dat Ludogorets via C. Keseru op 0-2 kwam te staan. In de 65e minuut wist Maribor de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. Tavares.

Na 72 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat R. Vancas de 2-2 maakte voor Maribor.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Maribor - Ludogorets 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maribor - Ludogorets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Marcelinho Ludogorets
17' Doelpunt Ludogorets Doelpunt Marcelinho Ludogorets 0-1
26' Gele kaart Maribor Gele kaart voor S. Pericic Maribor
26' Penalty Ludogorets Penalty C. Keseru Ludogorets 0-2
34' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor C. Moti Ludogorets
39' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor A. Nedyalkov Ludogorets
46' Wissel Maribor Wissel D. Klinar voor M. Milec Maribor
56' Gele kaart Maribor Gele kaart voor B. Vrhovec Maribor
60' Gele kaart Maribor Gele kaart voor M. Viler Maribor
60' Wissel Maribor Wissel M. Tavares voor R. Kronaveter Maribor
65' Doelpunt Maribor Doelpunt M. Tavares met assist van R. Vancas Maribor 1-2
69' Wissel Ludogorets Wissel S. Dyakov voor C. Keseru Ludogorets
72' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Cicinho Ludogorets
72' Doelpunt Maribor Doelpunt R. Vancas Maribor 2-2
85' Wissel Ludogorets Wissel J. Swierczok voor Marcelinho Ludogorets
87' Wissel Maribor Wissel A. Kotnik voor A. Cretu Maribor
87' Gele kaart Maribor Gele kaart voor D. Klinar Maribor
91' Wissel Ludogorets Wissel D. Grigore voor Jorginho Ludogorets
Video hoogtepunten en samenvatting Maribor - Ludogorets
Opstellingen Maribor - Ludogorets
De opstellingen van Maribor en Ludogorets zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Maribor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ludogorets zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Maribor - Ludogorets

Maribor en Ludogorets spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Pawson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Maribor en Ludogorets in de Europa League vond plaats op 22 augustus 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.