Nabeschouwing Milsami - FCSB (1-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 18 juli 2019 - 19:00 uur



In de Europa League 2019/2020 neemt Milsami het donderdag 18 juli 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen FCSB. De wedstrijd wordt gespeeld in Complexul Sportiv Raional in Orhei.

Via de Milsami - FCSB live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milsami - FCSB (1-2)

Het Europa League duel tussen Milsami en FCSB is onder leiding van scheidsrechter Timotheos Christofi geëindigd in een 1-2 overwinning voor FCSB. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FCSB kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van C. Dumitru. FCSB vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Oaida op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut wist Milsami de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via V. Bolohan. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Milsami kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Timotheos Christofi, waardoor FCSB een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Milsami - FCSB
Goals
1
2
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
16
11
Schoten op doel
7
5
Aanvallen
63
61
Gevaarlijke aanvallen
37
36
Corners
4
4
Wissels
2
3
LIVE Milsami - FCSB 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milsami - FCSB teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt FCSB Doelpunt C. Dumitru met assist van R. Oaida FCSB 0-1
15' Gele kaart Milsami Gele kaart voor V. Stina Milsami
42' Doelpunt FCSB Doelpunt R. Oaida met assist van C. Dumitru FCSB 0-2
47' Doelpunt Milsami Doelpunt V. Bolohan met assist van G. Andronic Milsami 1-2
50' Gele kaart FCSB Gele kaart voor D. Nedelcu FCSB
56' Gele kaart Milsami Gele kaart voor A. Craciun Milsami
58' Wissel FCSB Wissel I. Hora voor F. Coman FCSB
62' Gele kaart Milsami Gele kaart voor G. Andronic Milsami
64' Wissel FCSB Wissel R. Ion voor D. Man FCSB
67' Wissel Milsami Wissel V. Zagaevschii voor V. Stina Milsami
72' Wissel FCSB Wissel O. Popescu voor F. Tanase FCSB
75' Gele kaart Milsami Gele kaart voor A. Onica Milsami
81' Wissel Milsami Wissel S. Nazar voor A. Rusnac Milsami
85' Gele kaart FCSB Gele kaart voor R. Ion FCSB
Video hoogtepunten en samenvatting Milsami - FCSB
Opstellingen Milsami - FCSB
De opstellingen van Milsami en FCSB zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milsami gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FCSB zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Wissels Milsami
# Speler Pos.
12 Vladislav Butuc K
19 Guorguy Ba V
8 Artur Pătraş M
7 Veaceslav Zagaevschii M
17 Oleg Martin M
15 Sergiu Nazar A
Voorbeschouwing Milsami - FCSB

Milsami en FCSB spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Timotheos Christofi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milsami en FCSB in de Europa League vond plaats op 11 juli 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor FCSB. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is FCSB favoriet. 1 keer wist de ploeg van Milsami te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Milsami. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Milsami 0
Winst FCSB 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Milsami - FCSB Opstelling Milsami Opstelling FCSB Live Milsami - FCSB Live Milsami - FCSB kijken Milsami - FCSB kijken Live Milsami - FCSB stream Milsami - FCSB Fox Sports Nabeschouwing Milsami - FCSB Uitslag Milsami - FCSB Statistieken Milsami - FCSB Europa League 2019/2020 Milsami - FCSB wedden Milsami - FCSB gokken Milsami - FCSB Unibet