Nabeschouwing Mladost - CSKA Sofia (0-0) || Europa League

Dinsdag 16 juli 2019 - 20:30 uur

In de Europa League neemt Mladost het dinsdag 16 juli 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen CSKA Sofia. De wedstrijd wordt gespeeld in Podgorica City Stadium in Podgorica.

Via de Mladost - CSKA Sofia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mladost - CSKA Sofia (0-0)

In de Europa League heeft de wedstrijd tussen Mladost en CSKA Sofia geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor CSKA Sofia, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Vasilis Demetriou niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Mladost - CSKA Sofia
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
6
11
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
118
135
Gevaarlijke aanvallen
58
70
Corners
0
4
Wissels
3
3
LIVE Mladost - CSKA Sofia 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mladost - CSKA Sofia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Gele kaart Mladost Gele kaart voor B. Banovic Mladost
60' Wissel CSKA Sofia Wissel M. Mitkov voor D. Fabbrini CSKA Sofia
65' Wissel Mladost Wissel M. Milickovic voor R. Zivkovic Mladost
67' Wissel CSKA Sofia Wissel R. Pinto voor V. Antov CSKA Sofia
68' Gele kaart CSKA Sofia Gele kaart voor M. Mitkov CSKA Sofia
74' Wissel Mladost Wissel M. Brnovic voor M. Raicevic Mladost
82' Wissel CSKA Sofia Wissel A. Sowe voor G. Carey CSKA Sofia
86' Wissel Mladost Wissel O. Gasevic voor M. Mamadou Mladost
90' Gele kaart CSKA Sofia Gele kaart voor R. Pinto CSKA Sofia
Opstellingen Mladost - CSKA Sofia
De opstellingen van Mladost en CSKA Sofia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mladost gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en CSKA Sofia zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Peter Pacult
Voorbeschouwing Mladost - CSKA Sofia

Mladost en CSKA Sofia spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasilis Demetriou en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Mladost en CSKA Sofia elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Mladost 0
Winst CSKA Sofia 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Mladost - CSKA Sofia Opstelling Mladost Opstelling CSKA Sofia Live Mladost - CSKA Sofia Live Mladost - CSKA Sofia kijken Mladost - CSKA Sofia kijken Live Mladost - CSKA Sofia stream Mladost - CSKA Sofia Fox Sports Nabeschouwing Mladost - CSKA Sofia Uitslag Mladost - CSKA Sofia Statistieken Mladost - CSKA Sofia Europa League 2019/2020 Mladost - CSKA Sofia wedden Mladost - CSKA Sofia gokken Mladost - CSKA Sofia Unibet