Nabeschouwing MOL Vidi - Zeta (0-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 18 juli 2019 - 20:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt MOL Vidi het donderdag 18 juli 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Zeta. De wedstrijd wordt gespeeld in Puskás Akadémia Pancho Aréna in Felcsút.

Via de MOL Vidi - Zeta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing MOL Vidi - Zeta (0-0)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen MOL Vidi en Zeta geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor D. Vukcevic van Zeta. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 74e minuut het veld moest verlaten. Het was MOL Vidi dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor MOL Vidi, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Paul McLaughlin niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE MOL Vidi - Zeta 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd MOL Vidi - Zeta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Zeta Gele kaart voor G. Milojko Zeta
45' Gele kaart Zeta Gele kaart voor D. Vukcevic Zeta
63' Wissel MOL Fehérvár Wissel G. Milanov voor M. Patkai MOL Fehérvár
64' Wissel Zeta Wissel J. Baosic voor S. Vukcevic Zeta
66' Gele kaart MOL Fehérvár Gele kaart voor R. Juhasz MOL Fehérvár
74' Tweede gele kaart Zeta Tweede gele kaart voor D. Vukcevic Zeta
79' Wissel MOL Fehérvár Wissel A. Hodzic voor I. Petryak MOL Fehérvár
80' Wissel MOL Fehérvár Wissel M. Futacs voor M. Scepovic MOL Fehérvár
83' Wissel Zeta Wissel M. Lambulic voor I. Vukcevic Zeta
89' Wissel Zeta Wissel D. Kontic voor A. Bosnjak Zeta
94' Gele kaart Zeta Gele kaart voor S. Krstovic Zeta
Video hoogtepunten en samenvatting MOL Vidi - Zeta
Opstellingen MOL Vidi - Zeta
De opstellingen van MOL Vidi en Zeta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat MOL Vidi gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Zeta zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.