Nabeschouwing Molde - Aris (3-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 8 augustus 2019 - 19:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Molde het donderdag 8 augustus 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Aris. De wedstrijd wordt gespeeld in Aker Stadion in Molde.

Via de Molde - Aris live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Molde - Aris (3-0)

Het Europa League duel tussen Molde en Aris is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 3-0 overwinning voor Molde. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door M. Eikrem, waarmee Molde met 1-0 de leiding nam. Molde vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Hestad op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut moest Aris verder met een man minder nadat F. Velez een rode kaart had gekregen.

In de 87e minuut volgde een derde treffer van Molde, waarmee M. Ellingsen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Maurizio Mariani, waardoor Molde een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Molde - Aris 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Molde - Aris teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Molde Doelpunt M. Eikrem met assist van F. Aursnes Molde 1-0
32' Gele kaart Molde Gele kaart voor E. Hussain Molde
32' Doelpunt Molde Doelpunt E. Hestad Molde 2-0
64' Rode kaart Aris Rode kaart voor F. Velez Aris
69' Wissel Aris Wissel G. Delizisis voor M. Basha Aris
69' Gele kaart Aris Gele kaart voor G. Delizisis Aris
74' Wissel Molde Wissel M. Ellingsen voor E. Hussain Molde
74' Wissel Aris Wissel G. Fetfatzidis voor M. Tonso Aris
81' Wissel Aris Wissel D. Larsson voor B. Ideye Aris
85' Wissel Molde Wissel E. Knudtzon voor O. Omoijuanfo Molde
87' Doelpunt Molde Doelpunt M. Ellingsen Molde 3-0
90' Gele kaart Molde Gele kaart voor K. Haugen Molde
93' Wissel Molde Wissel M. Mostrom voor E. Hestad Molde
94' Gele kaart Molde Gele kaart voor E. Knudtzon Molde
Video hoogtepunten en samenvatting Molde - Aris
Opstellingen Molde - Aris
De opstellingen van Molde en Aris zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Molde gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Aris zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Molde - Aris

Molde en Aris spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Molde en Aris elkaar treffen in de Europa League.