Nabeschouwing Molde - KR (7-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 11 juli 2019 - 19:00 uur

Molde - KR

In de Europa League 2019/2020 neemt Molde het donderdag 11 juli 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen KR. De wedstrijd wordt gespeeld in Aker Stadion in Molde.

Via de Molde - KR live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Molde - KR (7-1)

Het Europa League duel tussen Molde en KR is onder leiding van scheidsrechter Aleksandrs Golubevs geëindigd in een 7-1 overwinning voor Molde. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door L. James, waarmee Molde met 1-0 de leiding nam. Molde vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Aursnes op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 31e minuut volgde een derde treffer van Molde, waarmee L. James zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Molde geen gas terug, waardoor in de 41e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van L. James. De 5-0 voor Molde volgde even later in de 63e minuut nadat V. Forren namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 66e minuut was het E. Hussain van Molde wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 6-0 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan KR om te scoren. In de 71e minuut zette T. Thomsen de stand op 6-1 in het voordeel van KR. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Molde. Het was O. Omoijuanfo die in de 93e minuut de stand op 7-1 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Aleksandrs Golubevs bij een 7-1 eindstand in het voordeel van Molde.

LIVE Molde - KR 7-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Molde - KR teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Molde Doelpunt L. James met assist van M. Eikrem Molde 1-0
29' Doelpunt Molde Doelpunt F. Aursnes Molde 2-0
31' Doelpunt Molde Doelpunt L. James met assist van V. Forren Molde 3-0
41' Doelpunt Molde Doelpunt L. James met assist van K. Haraldseid Molde 4-0
46' Wissel KR Wissel G. Gunnarsson voor P. Palmason Finnur KR
63' Doelpunt Molde Doelpunt V. Forren met assist van O. Omoijuanfo Molde 5-0
66' Doelpunt Molde Doelpunt E. Hussain met assist van E. Hestad Molde 6-0
70' Wissel Molde Wissel F. Sjolstad voor F. Aursnes Molde
71' Doelpunt KR Doelpunt T. Thomsen met assist van K. Chopart KR 6-1
75' Wissel Molde Wissel E. Knudtzon voor L. James Molde
78' Wissel KR Wissel A. Jonasson voor A. Kristinsson KR
82' Wissel Molde Wissel M. Mostrom voor M. Eikrem Molde
86' Wissel KR Wissel B. Stefansson voor T. Thomsen KR
93' Doelpunt Molde Doelpunt O. Omoijuanfo met assist van M. Mostrom Molde 7-1
Video hoogtepunten en samenvatting Molde - KR
Opstellingen Molde - KR
De opstellingen van Molde en KR zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Molde gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en KR zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Molde - KR

Molde en KR spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksandrs Golubevs en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Molde en KR elkaar treffen in de Europa League.