Nabeschouwing Molde - Čukarički (0-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 25 juli 2019 - 19:00 uur



In de Europa League 2019/2020 neemt Molde het donderdag 25 juli 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Čukarički. De wedstrijd wordt gespeeld in Aker Stadion in Molde.

Via de Molde - Čukarički live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Molde - Čukarički (0-0)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen Molde en Čukarički geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor V. Birmancevic van Čukarički. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 94e minuut het veld moest verlaten. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Molde, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Kort daarna blies scheidsrechter Don Robertson voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Molde - Čukarički
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
18
14
Schoten op doel
11
3
Aanvallen
101
92
Gevaarlijke aanvallen
93
49
Overtredingen
12
7
Buitenspel
0
2
Corners
8
4
Wissels
2
1
LIVE Molde - Čukarički 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Molde - Čukarički teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
62' Wissel Čukarički Wissel V. Birmancevic voor L. Stojanovic Čukarički
66' Wissel Molde Wissel M. Bolly voor L. James Molde
77' Wissel Molde Wissel F. Sjolstad voor M. Eikrem Molde
84' Wissel Čukarički Wissel K. Aleksic voor S. Kovac Čukarički
84' Gele kaart Čukarički Gele kaart voor V. Birmancevic Čukarički
93' Gele kaart Molde Gele kaart voor F. Aursnes Molde
94' Tweede gele kaart Čukarički Tweede gele kaart voor V. Birmancevic Čukarički
Video hoogtepunten en samenvatting Molde - Čukarički
Opstellingen Molde - Čukarički
De opstellingen van Molde en Čukarički zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Molde gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Čukarički zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Voorbeschouwing Molde - Čukarički

Molde en Čukarički spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Don Robertson en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Molde en Čukarički elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Molde 0
Winst Čukarički 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.

Tags
Molde - Čukarički Opstelling Molde Opstelling Čukarički Live Molde - Čukarički Live Molde - Čukarički kijken Molde - Čukarički kijken Live Molde - Čukarički stream Molde - Čukarički Fox Sports Nabeschouwing Molde - Čukarički Uitslag Molde - Čukarički Statistieken Molde - Čukarički Europa League 2019/2020 Molde - Čukarički wedden Molde - Čukarički gokken Molde - Čukarički Unibet