Nabeschouwing Mura - Maccabi Haifa (2-3) || Europa League 2019/2020

Donderdag 18 juli 2019 - 20:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Mura het donderdag 18 juli 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Maccabi Haifa. De wedstrijd wordt gespeeld in Mestni Štadion Fazanerija in Murska Sobota.

Via de Mura - Maccabi Haifa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mura - Maccabi Haifa (2-3)

Het Europa League duel tussen Mura en Maccabi Haifa is onder leiding van scheidsrechter Tomasz Musial geëindigd in een 2-3 overwinning voor Maccabi Haifa. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door L. Bobicanec, waarmee Mura met 1-0 de leiding nam. Maccabi Haifa kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Awad, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 35e minuut zette Y. Ashkenazi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Maccabi Haifa de leiding in de wedstrijd nam.

Na 76 minuten werd de voorsprong voor Maccabi Haifa vergroot nadat Y. Ashkenazi de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Mura dat in de 81e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat J. Sporn de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tomasz Musial en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Maccabi Haifa.

LIVE Mura - Maccabi Haifa 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mura - Maccabi Haifa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Mura Doelpunt L. Bobicanec Mura 1-0
31' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt M. Awad Maccabi Haifa 1-1
35' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt Y. Ashkenazi met assist van Y. Shua Maccabi Haifa 1-2
47' Wissel Mura Wissel A. Bubnjar voor T. Horvat Mura
47' Wissel Maccabi Haifa Wissel M. Abu Fani voor D. Haziza Maccabi Haifa
46' Wissel Mura Wissel M. Karamarko voor A. Kozar Mura
68' Wissel Maccabi Haifa Wissel N. Rukavytsya voor M. Awad Maccabi Haifa
73' Gele kaart Mura Gele kaart voor A. Marosa Mura
76' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt Y. Ashkenazi met assist van Y. Shua Maccabi Haifa 1-3
77' Wissel Maccabi Haifa Wissel Y. Wildschut voor Y. Ashkenazi Maccabi Haifa
81' Doelpunt Mura Doelpunt J. Sporn met assist van L. Bobicanec Mura 2-3
82' Wissel Mura Wissel Z. Laci voor J. Sporn Mura
86' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor Y. Shua Maccabi Haifa
Video hoogtepunten en samenvatting Mura - Maccabi Haifa
Opstellingen Mura - Maccabi Haifa
De opstellingen van Mura en Maccabi Haifa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mura gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Maccabi Haifa zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.