Nabeschouwing Neftçi - Arsenal Tula (3-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 1 augustus 2019 - 19:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Neftçi het donderdag 1 augustus 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Arsenal Tula. De wedstrijd wordt gespeeld in Bakcell Arena in Baku.

Via de Neftçi - Arsenal Tula live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Neftçi - Arsenal Tula (3-0)

Het Europa League duel tussen Neftçi en Arsenal Tula is onder leiding van scheidsrechter Alan Mario Sant geëindigd in een 3-0 overwinning voor Neftçi. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door R. Aliyev, waarmee Neftçi met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 89e minuut voor dat Neftçi via Dario op 2-0 kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was P. M. Mbodj van Neftçi die de 3-0 wist te maken in de 93e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alan Mario Sant, waardoor Neftçi een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Neftçi - Arsenal Tula 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Neftçi - Arsenal Tula teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor G. Causic Arsenal Tula
49' Doelpunt Neftçi Doelpunt R. Aliyev met assist van E. Makhmudov Neftçi 1-0
62' Wissel Neftçi Wissel N. Alaskarov voor E. Makhmudov Neftçi
67' Gele kaart Neftçi Gele kaart voor K. Petrov Neftçi
72' Wissel Arsenal Tula Wissel L. Banda voor K. Kombarov Arsenal Tula
77' Wissel Neftçi Wissel P. M. Mbodj voor R. Aliyev Neftçi
80' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor G. Kostadinov Arsenal Tula
80' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Tudorie voor G. Kostadinov Arsenal Tula
87' Gele kaart Neftçi Gele kaart voor A. Krivotsyuk Neftçi
88' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor G. Grigalava Arsenal Tula
89' Penalty Neftçi Penalty Dario Neftçi 2-0
91' Wissel Neftçi Wissel R. Hajiyev voor Dario Neftçi
93' Doelpunt Neftçi Doelpunt P. M. Mbodj met assist van R. Hajiyev Neftçi 3-0
95' Gele kaart Neftçi Gele kaart voor P. M. Mbodj Neftçi
Video hoogtepunten en samenvatting Neftçi - Arsenal Tula
Opstellingen Neftçi - Arsenal Tula
De opstellingen van Neftçi en Arsenal Tula zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Neftçi gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Arsenal Tula zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.