Nabeschouwing Neftçi - Bnei Yehuda (2-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 8 augustus 2019 - 19:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Neftçi het donderdag 8 augustus 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Bnei Yehuda. De wedstrijd wordt gespeeld in Bakcell Arena in Baku.

Via de Neftçi - Bnei Yehuda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Neftçi - Bnei Yehuda (2-2)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen Neftçi en Bnei Yehuda geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door S. Tambi, waarmee Bnei Yehuda met 0-1 de leiding nam. Bnei Yehuda vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Ghadir op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 43e minuut wist Neftçi de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via S. Joseph-Monrose.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Neftçi nadat N. Alaskarov in de 97e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Neftçi - Bnei Yehuda 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Neftçi - Bnei Yehuda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Neftçi Gele kaart voor V. Platellas Neftçi
26' Doelpunt Bnei Yehuda Doelpunt S. Tambi met assist van M. Ghadir Bnei Yehuda 0-1
36' Doelpunt Bnei Yehuda Doelpunt M. Ghadir met assist van D. Jan Bnei Yehuda 0-2
39' Gele kaart Bnei Yehuda Gele kaart voor A. Pnishi Bnei Yehuda
43' Doelpunt Neftçi Doelpunt S. Joseph-Monrose Neftçi 1-2
62' Gele kaart Neftçi Gele kaart voor S. Mustivar Neftçi
69' Wissel Bnei Yehuda Wissel A. Lazmi voor M. Ghadir Bnei Yehuda
74' Wissel Neftçi Wissel N. Alaskarov voor R. Aliyev Neftçi
75' Gele kaart Neftçi Gele kaart voor Dario Neftçi
80' Wissel Neftçi Wissel B. Dabo voor V. Platellas Neftçi
82' Gele kaart Neftçi Gele kaart voor N. Alaskarov Neftçi
84' Wissel Bnei Yehuda Wissel D. Kochav voor D. Jan Bnei Yehuda
87' Wissel Neftçi Wissel P. M. Mbodj voor V. Stankovic Neftçi
89' Wissel Bnei Yehuda Wissel P. Ben Ari voor S. Mazor Bnei Yehuda
90' Gele kaart Bnei Yehuda Gele kaart voor I. Soro Bnei Yehuda
97' Doelpunt Neftçi Doelpunt N. Alaskarov met assist van S. Mustivar Neftçi 2-2
97' Gele kaart Bnei Yehuda Gele kaart voor E. Zubas Bnei Yehuda
Video hoogtepunten en samenvatting Neftçi - Bnei Yehuda
Opstellingen Neftçi - Bnei Yehuda
De opstellingen van Neftçi en Bnei Yehuda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Neftçi gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bnei Yehuda zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.