Nabeschouwing Norrköping - St Patricks (2-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 18 juli 2019 - 20:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Norrköping het donderdag 18 juli 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen St Patricks. De wedstrijd wordt gespeeld in Östgötaporten in Norrköping.

Via de Norrköping - St Patricks live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norrköping - St Patricks (2-1)

Het Europa League duel tussen Norrköping en St Patricks is onder leiding van scheidsrechter Dejan Jakimovski geëindigd in een 2-1 overwinning voor Norrköping. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door J. Larsson, waarmee Norrköping met 1-0 de leiding nam. St Patrick's kwam in de 72e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Clifford, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 85e minuut zette K. Holmberg zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Norrköping de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 90e minuut moest St Patrick's verder met een man minder, nadat C. Kelly een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dejan Jakimovski, waardoor Norrköping een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Norrköping - St Patricks 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norrköping - St Patricks teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Norrköping Doelpunt J. Larsson met assist van A. Fransson Norrköping 1-0
37' Gele kaart Norrköping Gele kaart voor R. Lauritsen Norrköping
41' Gele kaart St Patrick's Gele kaart voor C. Clifford St Patrick's
52' Wissel St Patrick's Wissel D. Clarke voor G. Shaw St Patrick's
54' Gele kaart St Patrick's Gele kaart voor D. St Patrick's
63' Wissel Norrköping Wissel E. Binaku voor S. Skrabb Norrköping
64' Wissel St Patrick's Wissel D. Markey voor C. Coleman St Patrick's
72' Doelpunt St Patrick's Doelpunt C. Clifford met assist van D. Markey St Patrick's 1-1
73' Gele kaart Norrköping Gele kaart voor F. Dagerstal Norrköping
73' Wissel St Patrick's Wissel R. McCabe voor J. Lennon St Patrick's
73' Wissel Norrköping Wissel K. Holmberg voor C. Nyman Norrköping
73' Gele kaart St Patrick's Gele kaart voor C. Kelly St Patrick's
75' Gele kaart St Patrick's Gele kaart voor K. Toner St Patrick's
85' Doelpunt Norrköping Doelpunt K. Holmberg Norrköping 2-1
88' Wissel Norrköping Wissel A. Blomqvist voor A. Fransson Norrköping
90' Tweede gele kaart St Patrick's Tweede gele kaart voor C. Kelly St Patrick's
Video hoogtepunten en samenvatting Norrköping - St Patricks
Opstellingen Norrköping - St Patricks
De opstellingen van Norrköping en St Patricks zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norrköping gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en St Patricks zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.