Nabeschouwing Oleksandria - Gent (1-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 3 oktober 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Oleksandria het donderdag 3 oktober 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena L'viv in L'viv.

Via de Oleksandria - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oleksandria - Gent (1-1)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen Oleksandria en Gent geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door L. Depoitre, waarmee Gent met 0-1 de leiding nam. Oleksandria kwam na 61 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Sitalo, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Oleksandria - Gent 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oleksandria - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Gent Doelpunt L. Depoitre met assist van V. Odjidja-Ofoe Gent 0-1
61' Doelpunt Oleksandria Doelpunt A. Sitalo Oleksandria 1-1
75' Wissel Oleksandria Wissel O. Dovgy voor K. Kovalets Oleksandria
80' Wissel Oleksandria Wissel D. Shastal voor A. Sitalo Oleksandria
85' Wissel Gent Wissel G. Kvilitaia voor L. Depoitre Gent
86' Wissel Oleksandria Wissel D. Bezborodko voor V. Luchkevych Oleksandria
89' Wissel Gent Wissel Y. Kubo voor R. Yaremchuk Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Oleksandria - Gent
Opstellingen Oleksandria - Gent
De opstellingen van Oleksandria en Gent zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oleksandria gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Gent zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.