Nabeschouwing Oleksandria - Gent (1-1) || Europa League

Donderdag 3 oktober 2019 - 18:55 uur

In de Europa League neemt Oleksandria het donderdag 3 oktober 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Lviv in L'viv.

Via de Oleksandria - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oleksandria - Gent (1-1)

In de Europa League heeft de wedstrijd tussen Oleksandria en Gent geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door L. Depoitre, waarmee Gent met 0-1 de leiding nam. Oleksandria kwam na 61 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Sitalo, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Oleksandria - Gent
Goals
1
1
Balbezit
39%
61%
Schoten totaal
9
10
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
111
111
Gevaarlijke aanvallen
39
54
Passes
323
517
Overtredingen
10
8
Buitenspel
1
2
Corners
4
6
Wissels
3
2
LIVE Oleksandria - Gent 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oleksandria - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt Gent Doelpunt L. Depoitre met assist van V. Odjidja-Ofoe Gent 0-1
61' Doelpunt Oleksandria Doelpunt A. Sitalo Oleksandria 1-1
75' Wissel Oleksandria Wissel O. Dovgy voor K. Kovalets Oleksandria
80' Wissel Oleksandria Wissel D. Shastal voor A. Sitalo Oleksandria
85' Wissel Gent Wissel G. Kvilitaia voor L. Depoitre Gent
86' Wissel Oleksandria Wissel D. Bezborodko voor V. Luchkevych Oleksandria
89' Wissel Gent Wissel Y. Kubo voor R. Yaremchuk Gent
Opstellingen Oleksandria - Gent
De opstellingen van Oleksandria en Gent zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oleksandria gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Gent zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Volodymyr Sharan
Basiselftal Oleksandria
# Speler Pos.
79 Yury Pankiv K
20 Pavlo Paşayev V
90 Kaspars Dubra V
13 V
11 V
44 M
27 Dmytro Grechyshkin M
6 M
17 Valeriy Luchkevych A
10 Maksym Tretyakov A
18 A
Wissels Oleksandria
# Speler Pos.
31 K
4 V
15 M
8 M
94 M
23 M
9 A
Formatie 4-4-2
Coach Jess Thorup
Voorbeschouwing Oleksandria - Gent

Oleksandria en Gent spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jens Maae en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Oleksandria en Gent elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Oleksandria 0
Winst Gent 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Oleksandria op een 4e positie staat, terwijl we Gent terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Oleksandria - Gent Opstelling Oleksandria Opstelling Gent Live Oleksandria - Gent Live Oleksandria - Gent kijken Oleksandria - Gent kijken Live Oleksandria - Gent stream Oleksandria - Gent Fox Sports Nabeschouwing Oleksandria - Gent Uitslag Oleksandria - Gent Statistieken Oleksandria - Gent Europa League 2019/2020 Oleksandria - Gent wedden Oleksandria - Gent gokken Oleksandria - Gent Unibet