Nabeschouwing Oleksandria - Saint-Étienne (2-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 7 november 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Oleksandria het donderdag 7 november 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Saint-Étienne. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena L'viv in L'viv.

Via de Oleksandria - Saint-Étienne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oleksandria - Saint-Étienne (2-2)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen Oleksandria en Saint-Étienne geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 24 minuten. W. Khazri maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Saint-Étienne vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Saint-Étienne vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Camara op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut wist Oleksandria de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via D. Bezborodko.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Oleksandria nadat M. Zaderaka in de 91e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Oleksandria - Saint-Étienne 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oleksandria - Saint-Étienne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Oleksandria Gele kaart voor Y. Pankiv Oleksandria
24' Penalty Saint-Étienne Penalty W. Khazri Saint-Étienne 0-1
43' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor W. Fofana Saint-Étienne
46' Wissel Oleksandria Wissel D. Bezborodko voor D. Shastal Oleksandria
55' Wissel Saint-Étienne Wissel M. Camara voor R. Beric Saint-Étienne
68' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor Z. Youssouf Saint-Étienne
72' Wissel Saint-Étienne Wissel S. Gabriel voor W. Khazri Saint-Étienne
72' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt M. Camara met assist van D. Bouanga Saint-Étienne 0-2
78' Wissel Oleksandria Wissel M. Zaderaka voor V. Luchkevych Oleksandria
84' Doelpunt Oleksandria Doelpunt D. Bezborodko Oleksandria 1-2
84' Wissel Oleksandria Wissel T. Stetskov voor M. Tretyakov Oleksandria
87' Wissel Saint-Étienne Wissel R. Boudebouz voor A. Nordin Saint-Étienne
91' Doelpunt Oleksandria Doelpunt M. Zaderaka Oleksandria 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Oleksandria - Saint-Étienne
Opstellingen Oleksandria - Saint-Étienne
De opstellingen van Oleksandria en Saint-Étienne zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oleksandria gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Saint-Étienne zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.