Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Wolverhampton Wanderers (1-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 12 maart 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Olympiakos Piraeus het donderdag 12 maart 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Georgios Karaiskáki in Piraeus.

Via de Olympiakos Piraeus - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus - Wolverhampton Wanderers (1-1)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen Olympiakos Piraeus en Wolverhampton Wanderers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor R. Semedo in de 29e minuut, waardoor Olympiakos Piraeus met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 54 minuten was het Y. El Arabi die Olympiakos Piraeus op een 1-0 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte P. Neto namens Wolverhampton Wanderers in de 67e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Olympiakos Piraeus - Wolverhampton Wanderers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor M. Doherty Wolverhampton Wanderers
29' Rode kaart Olympiakos Piraeus Rode kaart voor R. Semedo Olympiakos Piraeus
33' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel P. Cisse voor G. Masouras Olympiakos Piraeus
38' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor C. Coady Wolverhampton Wanderers
46' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel P. Neto voor M. Doherty Wolverhampton Wanderers
54' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt Y. El Arabi met assist van Guilherme Olympiakos Piraeus 1-0
67' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt P. Neto met assist van J. Moutinho Wolverhampton Wanderers 1-1
73' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel K. Fortounis voor Y. El Arabi Olympiakos Piraeus
79' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel D. Podence voor R. Vinagre Wolverhampton Wanderers
84' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel B. Gaspar voor M. Valbuena Olympiakos Piraeus
85' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel L. Dendoncker voor J. Moutinho Wolverhampton Wanderers
90' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor Jose Sa Olympiakos Piraeus
91' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor P. Neto Wolverhampton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Olympiakos Piraeus - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Olympiakos Piraeus - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van Olympiakos Piraeus en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olympiakos Piraeus gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.