Nabeschouwing PAOK - Slovan Bratislava (3-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 29 augustus 2019 - 19:00 uur



In de Europa League 2019/2020 neemt PAOK het donderdag 29 augustus 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Slovan Bratislava. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Toumbas in Thessaloníki.

Via de PAOK - Slovan Bratislava live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PAOK - Slovan Bratislava (3-2)

Het Europa League duel tussen PAOK en Slovan Bratislava is onder leiding van scheidsrechter Lars Christian Andreas Ekberg geëindigd in een 3-2 overwinning voor PAOK. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door J. Medvedev, waarmee Slovan Bratislava met 0-1 de leiding nam. PAOK kwam in de 49e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Limnios, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 50e minuut zette K. Swiderski zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee PAOK de leiding in de wedstrijd nam.

Na 61 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat V. De Marco de 2-2 maakte voor Slovan Bratislava. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk PAOK dat in de 87e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat D. Giannoulis de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Lars Christian Andreas Ekberg bij een 3-2 eindstand in het voordeel van PAOK.

Wedstrijdstatistieken PAOK - Slovan Bratislava
Goals
3
2
Balbezit
70%
30%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
14
4
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
106
56
Gevaarlijke aanvallen
134
41
Corners
18
2
Wissels
3
3
LIVE PAOK - Slovan Bratislava 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PAOK - Slovan Bratislava teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor V. De Marco Slovan Bratislava
31' Wissel PAOK Wissel Douglas voor O. El Kaddouri PAOK
38' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt J. Medvedev met assist van I. Rabiu Slovan Bratislava 0-1
46' Wissel PAOK Wissel K. Swiderski voor D. Pelkas PAOK
49' Doelpunt PAOK Doelpunt D. Limnios met assist van D. Giannoulis PAOK 1-1
50' Doelpunt PAOK Doelpunt K. Swiderski met assist van Rodrigo PAOK 2-1
52' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor J. de Kamps Slovan Bratislava
52' Gele kaart PAOK Gele kaart voor D. Limnios PAOK
61' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt V. De Marco Slovan Bratislava 2-2
64' Wissel PAOK Wissel J. Misic voor A. Esiti PAOK
68' Wissel Slovan Bratislava Wissel Nono voor I. Rabiu Slovan Bratislava
73' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor D. Greif Slovan Bratislava
75' Gele kaart PAOK Gele kaart voor F. Varela PAOK
75' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor J. Medvedev Slovan Bratislava
78' Wissel Slovan Bratislava Wissel A. Sukhotsky voor Moha Slovan Bratislava
87' Doelpunt PAOK Doelpunt D. Giannoulis met assist van D. Biseswar PAOK 3-2
88' Wissel Slovan Bratislava Wissel Rafael Ratao voor D. Holman Slovan Bratislava
Video hoogtepunten en samenvatting PAOK - Slovan Bratislava
Opstellingen PAOK - Slovan Bratislava
De opstellingen van PAOK en Slovan Bratislava zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PAOK gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Slovan Bratislava zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Wissels Slovan Bratislava
# Speler Pos.
30 Michal Šulla K
23 Artem Sukhotskiy V
20 Erik Daniel M
21 Rafael Rogerio da Silva M
24 José Antonio Delgado Villar M
11 Dejan Dražić A
15 Dávid Strelec A
Voorbeschouwing PAOK - Slovan Bratislava

PAOK en Slovan Bratislava spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lars Christian Andreas Ekberg en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PAOK en Slovan Bratislava in de Europa League vond plaats op 22 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Slovan Bratislava. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Slovan Bratislava favoriet. 1 keer wist de ploeg van PAOK te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor PAOK. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst PAOK 0
Winst Slovan Bratislava 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
PAOK - Slovan Bratislava Opstelling PAOK Opstelling Slovan Bratislava Live PAOK - Slovan Bratislava Live PAOK - Slovan Bratislava kijken PAOK - Slovan Bratislava kijken Live PAOK - Slovan Bratislava stream PAOK - Slovan Bratislava Fox Sports Nabeschouwing PAOK - Slovan Bratislava Uitslag PAOK - Slovan Bratislava Statistieken PAOK - Slovan Bratislava Europa League 2019/2020 PAOK - Slovan Bratislava wedden PAOK - Slovan Bratislava gokken PAOK - Slovan Bratislava Unibet