Nabeschouwing Partizan - AZ (2-2) || Europa League

Donderdag 19 september 2019 - 21:00 uur

In de Europa League neemt Partizan het donderdag 19 september 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Partizan Stadium in Beograd.

Via de Partizan - AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Partizan - AZ (2-2)

In de Europa League heeft de wedstrijd tussen Partizan en AZ geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door C. Stengs, waarmee AZ Alkmaar met 0-1 de leiding nam. In de 27e minuut moest J. Svensson van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Marco Guida een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest AZ Alkmaar verder met een speler minder. Door een benutte penalty kwam Partizan vervolgens op 1-1. Het was B. Natcho die vanaf 11 meter wist te scoren in de 42e minuut.

In de 61e minuut was het Partizan dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van B. Natcho. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat M. Boadu van AZ Alkmaar de 2-2 maakte in de 67e minuut.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Partizan - AZ
Goals
2
2
Balbezit
60%
40%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
21
4
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
163
74
Gevaarlijke aanvallen
86
11
Passes
575
378
Overtredingen
10
9
Buitenspel
3
3
Corners
6
1
Wissels
3
3
LIVE Partizan - AZ 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Partizan - AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Doelpunt AZ Alkmaar Doelpunt C. Stengs met assist van M. Boadu AZ Alkmaar 0-1
26' Gele kaart Partizan Gele kaart voor S. Zdjelar Partizan
27' Rode kaart AZ Alkmaar Rode kaart voor J. Svensson AZ Alkmaar
31' Wissel AZ Alkmaar Wissel Y. Sugawara voor O. Idrissi AZ Alkmaar
42' Penalty Partizan Penalty B. Natcho Partizan 1-1
43' Gele kaart AZ Alkmaar Gele kaart voor F. Midtsjo AZ Alkmaar
55' Wissel AZ Alkmaar Wissel P. Hatzidiakos voor S. Wuytens AZ Alkmaar
61' Doelpunt Partizan Doelpunt B. Natcho met assist van U. Sadiq Partizan 2-1
63' Wissel Partizan Wissel L. Markovic voor Z. Tosic Partizan
67' Doelpunt AZ Alkmaar Doelpunt M. Boadu met assist van C. Stengs AZ Alkmaar 2-2
79' Wissel Partizan Wissel S. Soumah voor A. Scekic Partizan
84' Wissel AZ Alkmaar Wissel J. Clasie voor C. Stengs AZ Alkmaar
88' Wissel Partizan Wissel P. Gigic voor U. Sadiq Partizan
Opstellingen Partizan - AZ
De opstellingen van Partizan en AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Partizan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en AZ zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Savo Milošević
Formatie 4-2-3-1
Coach Arne Slot
Voorbeschouwing Partizan - AZ

Partizan en AZ spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Guida en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Partizan en AZ elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Partizan 0
Winst AZ 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Partizan - AZ Opstelling Partizan Opstelling AZ Live Partizan - AZ Live Partizan - AZ kijken Partizan - AZ kijken Live Partizan - AZ stream Partizan - AZ Fox Sports Nabeschouwing Partizan - AZ Uitslag Partizan - AZ Statistieken Partizan - AZ Europa League 2019/2020 Partizan - AZ wedden Partizan - AZ gokken Partizan - AZ Unibet