Nabeschouwing Partizan - Connah's Quay (3-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 1 augustus 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Partizan het donderdag 1 augustus 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Connah's Quay. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Partizana in Beograd.

Via de Partizan - Connah's Quay live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Partizan - Connah's Quay (3-0)

Het Europa League duel tussen Partizan en Connah's Quay is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 3-0 overwinning voor Partizan. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door Z. Tosic, waarmee Partizan met 1-0 de leiding nam. Partizan vergrootte in de 70e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Ozegovic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut volgde een derde treffer van Partizan, waarmee F. Stevanovic zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho, waardoor Partizan een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Partizan - Connah's Quay 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Partizan - Connah's Quay teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Connah's Quay Gele kaart voor J. Insall Connah's Quay
46' Wissel Partizan Wissel F. Stevanovic voor D. Ivanovic Partizan
54' Doelpunt Partizan Doelpunt Z. Tosic met assist van S. Soumah Partizan 1-0
56' Gele kaart Connah's Quay Gele kaart voor M. Wilde Connah's Quay
63' Wissel Connah's Quay Wissel R. Wignall voor D. Harrison Connah's Quay
64' Wissel Partizan Wissel O. Ozegovic voor Z. Tosic Partizan
70' Doelpunt Partizan Doelpunt O. Ozegovic met assist van S. Soumah Partizan 2-0
73' Doelpunt Partizan Doelpunt F. Stevanovic met assist van O. Ozegovic Partizan 3-0
73' Wissel Partizan Wissel S. Urosevic voor R. Brezancic Partizan
74' Wissel Connah's Quay Wissel P. Farquharson voor M. Wilde Connah's Quay
81' Wissel Connah's Quay Wissel M. Bakare voor J. Insall Connah's Quay
Video hoogtepunten en samenvatting Partizan - Connah's Quay
Opstellingen Partizan - Connah's Quay
De opstellingen van Partizan en Connah's Quay zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Partizan gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Connah's Quay zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.