Nabeschouwing Progrès Niedercorn - Cork City (1-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 18 juli 2019 - 19:30 uur



In de Europa League 2019/2020 neemt Progrès Niedercorn het donderdag 18 juli 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Cork City. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Jos Haupert in Niedercorn.

Via de Progrès Niedercorn - Cork City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Progrès Niedercorn - Cork City (1-2)

Het Europa League duel tussen Progrès Niedercorn en Cork City is onder leiding van scheidsrechter Matthew De Gabriele geëindigd in een 1-2 overwinning voor Cork City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Cork City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van G. Buckley. Cork City vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. McCarthy op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut wist Progrès Niedercorn de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via I. Bah. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Progrès Niedercorn kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Matthew De Gabriele, waardoor Cork City een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Progrès Niedercorn - Cork City
Goals
1
2
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
10
11
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
136
119
Gevaarlijke aanvallen
48
50
Corners
1
4
Wissels
3
3
LIVE Progrès Niedercorn - Cork City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Progrès Niedercorn - Cork City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt Cork City Doelpunt G. Buckley met assist van K. Sheppard Cork City 0-1
5' Gele kaart Progrès Niedercorn Gele kaart voor C. Silaj Progrès Niedercorn
16' Gele kaart Cork City Gele kaart voor G. Buckley Cork City
47' Doelpunt Cork City Doelpunt C. McCarthy met assist van K. Sheppard Cork City 0-2
63' Gele kaart Cork City Gele kaart voor R. Hurley Cork City
66' Wissel Progrès Niedercorn Wissel I. Bah voor B. Muratovic Progrès Niedercorn
68' Doelpunt Progrès Niedercorn Doelpunt I. Bah met assist van S. Thill Progrès Niedercorn 1-2
82' Wissel Cork City Wissel S. Griffin voor D. OConchubhair Cork City
85' Wissel Progrès Niedercorn Wissel F. Shala voor K. W. Tekiela Progrès Niedercorn
87' Gele kaart Progrès Niedercorn Gele kaart voor B. Vogel Progrès Niedercorn
88' Wissel Cork City Wissel D. Casey voor J. Coustrain Cork City
91' Wissel Progrès Niedercorn Wissel A. Ferino voor S. Thill Progrès Niedercorn
96' Wissel Cork City Wissel K. OConnor voor R. Hurley Cork City
Video hoogtepunten en samenvatting Progrès Niedercorn - Cork City
Opstellingen Progrès Niedercorn - Cork City
De opstellingen van Progrès Niedercorn en Cork City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Progrès Niedercorn gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Cork City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Roland Vrabec
Wissels Progrès Niedercorn
# Speler Pos.
11
81 Youn Czekanowicz K
23 Adrien Ferino V
97 Florik Shala M
9 Yannick Bastos M
17 Issa Bah A
Formatie 4-3-3
Coach Frank Kelleher
Wissels Cork City
# Speler Pos.
23 Tadhg Ryan K
3 Alan Bennett V
26 Dan Casey V
20 Shane Griffin V
25 Kevin O'Connor V
16 Alec Byrne M
33 Darragh Crowley M
Voorbeschouwing Progrès Niedercorn - Cork City

Progrès Niedercorn en Cork City spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matthew De Gabriele en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Progrès Niedercorn en Cork City in de Europa League vond plaats op 11 juli 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Progrès Niedercorn. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Progrès Niedercorn favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Cork City slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Progrès Niedercorn 1
Winst Cork City 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Progrès Niedercorn - Cork City Opstelling Progrès Niedercorn Opstelling Cork City Live Progrès Niedercorn - Cork City Live Progrès Niedercorn - Cork City kijken Progrès Niedercorn - Cork City kijken Live Progrès Niedercorn - Cork City stream Progrès Niedercorn - Cork City Fox Sports Nabeschouwing Progrès Niedercorn - Cork City Uitslag Progrès Niedercorn - Cork City Statistieken Progrès Niedercorn - Cork City Europa League 2019/2020 Progrès Niedercorn - Cork City wedden Progrès Niedercorn - Cork City gokken Progrès Niedercorn - Cork City Unibet