Nabeschouwing Progrès Niedercorn - Rangers (0-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 1 augustus 2019 - 19:30 uur



In de Europa League 2019/2020 neemt Progrès Niedercorn het donderdag 1 augustus 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Josy Barthel in Luxembourg.

Via de Progrès Niedercorn - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Progrès Niedercorn - Rangers (0-0)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen Progrès Niedercorn en Rangers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Rangers, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Rangers kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ivaylo Stoyanov niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Progrès Niedercorn - Rangers
Balbezit
34%
66%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
5
12
Schoten op doel
1
4
Aanvallen
116
183
Gevaarlijke aanvallen
44
131
Corners
3
13
Wissels
3
3
LIVE Progrès Niedercorn - Rangers 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Progrès Niedercorn - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Gele kaart Rangers Gele kaart voor B. Barisic Rangers
46' Wissel Rangers Wissel A. Halliday voor B. Barisic Rangers
49' Gele kaart Progrès Niedercorn Gele kaart voor S. Thill Progrès Niedercorn
62' Gele kaart Rangers Gele kaart voor S. Arfield Rangers
64' Wissel Progrès Niedercorn Wissel F. Shala voor S. Thill Progrès Niedercorn
70' Wissel Progrès Niedercorn Wissel I. Bah voor J. Mmaee Progrès Niedercorn
76' Wissel Rangers Wissel G. Docherty voor S. Arfield Rangers
76' Wissel Rangers Wissel A. Morelos voor J. Defoe Rangers
84' Wissel Progrès Niedercorn Wissel K. W. Tekiela voor E. Francoise Progrès Niedercorn
Video hoogtepunten en samenvatting Progrès Niedercorn - Rangers
Opstellingen Progrès Niedercorn - Rangers
De opstellingen van Progrès Niedercorn en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Progrès Niedercorn gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Roland Vrabec
Basiselftal Progrès Niedercorn
# Speler Pos.
1 Sebastian Flauss K
23 Adrien Ferino V
5 Ben Vogel V
38 Metin Karayer V
34 Tim Hall V
70 Yann Matias Marques V
14 Emmanuel Françoise M
31 Sébastien Thill M
40 Christian Silaj M
7 Mayron De Almeida A
Wissels Progrès Niedercorn
# Speler Pos.
8
81 Youn Czekanowicz K
4 Aldin Skenderovic V
97 Florik Shala M
10 Belmin Muratovic M
22 Kempes Waldemar Tekiela A
17 Issa Bah A
Formatie 4-5-1
Coach Steven Gerrard
Voorbeschouwing Progrès Niedercorn - Rangers

Progrès Niedercorn en Rangers spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ivaylo Stoyanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Progrès Niedercorn en Rangers in de Europa League vond plaats op 25 juli 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rangers. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Rangers favoriet. 2 keer wist de ploeg van Progrès Niedercorn te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Progrès Niedercorn. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Progrès Niedercorn 1
Winst Rangers 2
Gelijkspel 0
Totaal 3

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Progrès Niedercorn - Rangers Opstelling Progrès Niedercorn Opstelling Rangers Live Progrès Niedercorn - Rangers Live Progrès Niedercorn - Rangers kijken Progrès Niedercorn - Rangers kijken Live Progrès Niedercorn - Rangers stream Progrès Niedercorn - Rangers Fox Sports Nabeschouwing Progrès Niedercorn - Rangers Uitslag Progrès Niedercorn - Rangers Statistieken Progrès Niedercorn - Rangers Europa League 2019/2020 Progrès Niedercorn - Rangers wedden Progrès Niedercorn - Rangers gokken Progrès Niedercorn - Rangers Unibet