Nabeschouwing Pyunik - Wolverhampton Wanderers (0-4) || Europa League 2019/2020

Donderdag 8 augustus 2019 - 18:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Pyunik het donderdag 8 augustus 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht in Yerevan.

Via de Pyunik - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pyunik - Wolverhampton Wanderers (0-4)

Het Europa League duel tussen Pyunik en Wolverhampton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Michael Fabbri geëindigd in een 0-4 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door M. Doherty, waarmee Wolverhampton Wanderers met 0-1 de leiding nam. Wolverhampton Wanderers vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Jimenez op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut volgde een derde treffer van Wolverhampton Wanderers, waarmee R. Jimenez zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

R. Neves zette Wolverhampton Wanderers even later op 0-4 nadat hij een door scheidsrechter Michael Fabbri toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Wolverhampton Wanderers.

LIVE Pyunik - Wolverhampton Wanderers 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pyunik - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt M. Doherty met assist van D. Jota Wolverhampton Wanderers 0-1
32' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Saiss Wolverhampton Wanderers
42' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt R. Jimenez met assist van D. Jota Wolverhampton Wanderers 0-2
46' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt R. Jimenez met assist van D. Jota Wolverhampton Wanderers 0-3
55' Wissel Pyunik Wissel M. Burzanovic voor S. Efimov Pyunik
62' Wissel Pyunik Wissel S. Alfred voor D. Mahmudov Pyunik
63' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel P. Cutrone voor M. Doherty Wolverhampton Wanderers
63' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Jonny voor D. Jota Wolverhampton Wanderers
71' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor J. Moutinho Wolverhampton Wanderers
71' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel R. Neves voor R. Jimenez Wolverhampton Wanderers
91' Penalty Wolverhampton Wanderers Penalty R. Neves Wolverhampton Wanderers 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Pyunik - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Pyunik - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van Pyunik en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Pyunik gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.