Nabeschouwing Qarabağ - Sevilla (0-3) || Europa League 2019/2020

Donderdag 19 september 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Qarabağ het donderdag 19 september 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Tofik Bakhramov in Baku.

Via de Qarabağ - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Qarabağ - Sevilla (0-3)

Het Europa League duel tussen Qarabağ en Sevilla is onder leiding van scheidsrechter Evgen Aranovskiy geëindigd in een 0-3 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door Chicharito, waarmee Sevilla met 0-1 de leiding nam. Sevilla vergrootte in de 78e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. El Haddadi op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was O. Torres van Sevilla die de 0-3 wist te maken in de 85e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Evgen Aranovskiy, waardoor Sevilla een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Qarabağ - Sevilla 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Qarabağ - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor Ailton Qarabağ
58' Wissel Sevilla Wissel Rony Lopes voor J. Jordan Sevilla
62' Doelpunt Sevilla Doelpunt Chicharito Sevilla 0-1
67' Wissel Qarabağ Wissel A. Abdullayev voor M. Gueye Qarabağ
72' Wissel Sevilla Wissel E. Banega voor Chicharito Sevilla
73' Gele kaart Qarabağ Gele kaart voor M. Medvedev Qarabağ
77' Wissel Qarabağ Wissel D. Quintana voor J. Romero Qarabağ
78' Doelpunt Sevilla Doelpunt M. El Haddadi met assist van E. Banega Sevilla 0-2
85' Doelpunt Sevilla Doelpunt O. Torres met assist van F. Vazquez Sevilla 0-3
85' Wissel Qarabağ Wissel I. Ibrahimli voor Q. Qarayev Qarabağ
86' Wissel Sevilla Wissel M. Dabbur voor O. Torres Sevilla
92' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor N. Gudelj Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Qarabağ - Sevilla
Opstellingen Qarabağ - Sevilla
De opstellingen van Qarabağ en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Qarabağ gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Sevilla zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Qarabağ - Sevilla

Qarabağ en Sevilla spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgen Aranovskiy en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Qarabağ en Sevilla elkaar treffen in de Europa League.