Nabeschouwing Rangers - Sporting Braga (3-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 20 februari 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Rangers het donderdag 20 februari 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Ibrox Stadium in Glasgow.

Via de Rangers - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - Sporting Braga (3-2)

Het Europa League duel tussen Rangers en Sporting Braga is onder leiding van scheidsrechter Javier Estrada Fernández geëindigd in een 3-2 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Fransergio, waarmee Sporting Braga met 0-1 de leiding nam. Sporting Braga vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Ruiz op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut wist Rangers de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via I. Hagi.

Na 75 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Aribo de 2-2 maakte voor Rangers. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Rangers dat in de 82e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat I. Hagi de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Javier Estrada Fernández en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Rangers.

LIVE Rangers - Sporting Braga 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Fransergio met assist van J. Palhinha Sporting Braga 0-1
12' Wissel Sporting Braga Wissel W. Galeno voor Wallace Sporting Braga
41' Gele kaart Rangers Gele kaart voor A. Morelos Rangers
54' Wissel Rangers Wissel J. Aribo voor G. Kamara Rangers
58' Gele kaart Rangers Gele kaart voor J. Aribo Rangers
59' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt A. Ruiz met assist van Trincao Sporting Braga 0-2
67' Doelpunt Rangers Doelpunt I. Hagi met assist van S. Davis Rangers 1-2
68' Wissel Rangers Wissel F. Kamberi voor R. Kent Rangers
69' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor W. Galeno Sporting Braga
70' Wissel Sporting Braga Wissel R. Horta voor A. Ruiz Sporting Braga
73' Wissel Rangers Wissel G. Stewart voor B. Barisic Rangers
75' Doelpunt Rangers Doelpunt J. Aribo Rangers 2-2
82' Doelpunt Rangers Doelpunt I. Hagi Rangers 3-2
83' Wissel Sporting Braga Wissel J. Novais voor J. Palhinha Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting Rangers - Sporting Braga
Opstellingen Rangers - Sporting Braga
De opstellingen van Rangers en Sporting Braga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rangers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sporting Braga zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.