Nabeschouwing Rangers - Young Boys (1-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 12 december 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Rangers het donderdag 12 december 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Young Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Ibrox Stadium in Glasgow.

Via de Rangers - Young Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - Young Boys (1-1)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen Rangers en Young Boys geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door A. Morelos, waarmee Rangers met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van B. Barisic zorgde ervoor dat Young Boys op 1-1 kwam te staan in de 89e minuut. In de 93e minuut kreeg R. Jack van Rangers voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Rangers de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Rangers - Young Boys
1
1
LIVE Rangers - Young Boys 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - Young Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Rangers Doelpunt A. Morelos Rangers 1-0
61' Wissel Young Boys Wissel G. Hoarau voor J. P. Nsame Young Boys
61' Wissel Young Boys Wissel M. Spielmann voor N. Ngamaleu Young Boys
63' Gele kaart Rangers Gele kaart voor R. Jack Rangers
73' Wissel Young Boys Wissel F. Mambimbi voor C. Martins Pereira Young Boys
78' Wissel Rangers Wissel S. Ojo voor R. Kent Rangers
87' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor R. Assale Young Boys
89' Eigen doelpunt Young Boys Eigen doelpunt B. Barisic F. Mambimbi Young Boys 1-1
93' Tweede gele kaart Rangers Tweede gele kaart voor R. Jack Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Rangers - Young Boys
Opstellingen Rangers - Young Boys

Voorbeschouwing Rangers - Young Boys

Rangers en Young Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Brych en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rangers en Young Boys in de Europa League vond plaats op 3 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Young Boys. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Young Boys favoriet. 1 keer wist de ploeg van Rangers te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Rangers. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rangers 0
Winst Young Boys 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rangers op een 1e positie staat, terwijl we Young Boys terugvinden op de 2e plaats.