Nabeschouwing Rennes - Celtic (1-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 19 september 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Rennes het donderdag 19 september 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Celtic. De wedstrijd wordt gespeeld in Roazhon Park in Rennes.

Via de Rennes - Celtic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rennes - Celtic (1-1)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen Rennes en Celtic geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 38 minuten. M. Niang maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Rennes vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Een benutte penalty van R. Christie in de 59e minuut zorgde er even later voor dat Celtic weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 92e minuut kreeg V. Bayo van Celtic voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Celtic de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Rennes - Celtic 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rennes - Celtic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Celtic Gele kaart voor O. Edouard Celtic
23' Gele kaart Celtic Gele kaart voor S. Brown Celtic
35' Gele kaart Rennes Gele kaart voor H. Traore Rennes
38' Penalty Rennes Penalty M. Niang Rennes 1-0
57' Wissel Celtic Wissel O. Ntcham voor M. Elyounoussi Celtic
59' Penalty Celtic Penalty R. Christie Celtic 1-1
60' Gele kaart Rennes Gele kaart voor Raphinha Rennes
69' Wissel Celtic Wissel J. Hayes voor B. Bolingoli-Mbombo Celtic
71' Wissel Rennes Wissel R. del Castillo voor F. Tait Rennes
72' Wissel Rennes Wissel E. Camavinga voor J. Martin Rennes
85' Wissel Celtic Wissel V. Bayo voor O. Edouard Celtic
88' Wissel Rennes Wissel T. Siebatcheu voor C. Grenier Rennes
89' Gele kaart Celtic Gele kaart voor V. Bayo Celtic
92' Tweede gele kaart Celtic Tweede gele kaart voor V. Bayo Celtic
94' Gele kaart Celtic Gele kaart voor R. Christie Celtic
Video hoogtepunten en samenvatting Rennes - Celtic
Opstellingen Rennes - Celtic
De opstellingen van Rennes en Celtic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rennes gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Celtic zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.