Nabeschouwing Rennes - CFR Cluj (0-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 24 oktober 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Rennes het donderdag 24 oktober 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen CFR Cluj. De wedstrijd wordt gespeeld in Roazhon Park in Rennes.

Via de Rennes - CFR Cluj live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rennes - CFR Cluj (0-1)

Het Europa League duel tussen Rennes en CFR Cluj is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Eskov geëindigd in een 0-1 overwinning voor CFR Cluj. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor E. Mendy in de 5e minuut, waardoor Rennes met een man minder kwam te staan. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 9 minuten was het C. Deac die CFR Cluj op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen. Een penalty in de 28e minuut was de ideale kans voor Rennes om te scoren. M. Niang was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-1 bleef.

In de 46e minuut werd E. Camavinga van Rennes met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Rennes het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 82e minuut moest CFR Cluj verder met een man minder, nadat M. Susic een tweede gele kaart kreeg.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Aleksey Eskov, waardoor CFR Cluj de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Rennes - CFR Cluj 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rennes - CFR Cluj teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Rode kaart Rennes Rode kaart voor E. Mendy Rennes
7' Wissel Rennes Wissel P. Bonet voor R. del Castillo Rennes
9' Gele kaart Rennes Gele kaart voor M. Niang Rennes
9' Doelpunt CFR Cluj Doelpunt C. Deac CFR Cluj 0-1
17' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor M. Susic CFR Cluj
23' Gele kaart Rennes Gele kaart voor Raphinha Rennes
28' Penalty gemist Rennes Penalty gemist M. Niang Rennes
46' Rode kaart Rennes Rode kaart voor E. Camavinga Rennes
51' Gele kaart Rennes Gele kaart voor F. Maouassa Rennes
66' Wissel CFR Cluj Wissel O. Hoban voor M. Bordeianu CFR Cluj
70' Wissel CFR Cluj Wissel C. Paun-Alexandru voor D. Djokovic CFR Cluj
75' Wissel Rennes Wissel S. J. Lea voor F. Maouassa Rennes
80' Wissel Rennes Wissel T. Siebatcheu voor Raphinha Rennes
82' Tweede gele kaart CFR Cluj Tweede gele kaart voor M. Susic CFR Cluj
84' Wissel CFR Cluj Wissel M. Cestor voor L. Traore CFR Cluj
91' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor G. Arlauskis CFR Cluj
Video hoogtepunten en samenvatting Rennes - CFR Cluj
Opstellingen Rennes - CFR Cluj
De opstellingen van Rennes en CFR Cluj zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rennes gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en CFR Cluj zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rennes - CFR Cluj

Rennes en CFR Cluj spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Eskov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rennes en CFR Cluj elkaar treffen in de Europa League.

Winst Rennes 0
Winst CFR Cluj 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rennes op een 4e positie staat, terwijl we CFR Cluj terugvinden op de 3e plaats.