Nabeschouwing Rennes - Lazio (2-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 12 december 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Rennes het donderdag 12 december 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Roazhon Park in Rennes.

Via de Rennes - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rennes - Lazio (2-0)

Het Europa League duel tussen Rennes en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Srđan Jovanović geëindigd in een 2-0 overwinning voor Rennes. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door J. Gnagnon, waarmee Rennes met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Rennes opnieuw te scoren. In de 87e minuut was het J. Gnagnon die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Rennes.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Rennes.

Wedstrijdstatistieken Rennes - Lazio
2
0
LIVE Rennes - Lazio 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rennes - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Rennes Doelpunt J. Gnagnon Rennes 1-0
47' Gele kaart Rennes Gele kaart voor G. Nyamsi Rennes
58' Gele kaart Rennes Gele kaart voor R. Salin Rennes
58' Gele kaart Lazio Gele kaart voor L. Alberto Lazio
59' Wissel Lazio Wissel V. Berisha voor L. Alberto Lazio
68' Wissel Lazio Wissel B. Adekanye voor C. Immobile Lazio
70' Wissel Rennes Wissel M. Niang voor T. Siebatcheu Rennes
74' Wissel Rennes Wissel E. Camavinga voor S. J. Lea Rennes
74' Wissel Lazio Wissel L. Falbo voor D. Vavro Lazio
77' Wissel Rennes Wissel R. del Castillo voor L. Da Cunha Rennes
84' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Jony Lazio
87' Doelpunt Rennes Doelpunt J. Gnagnon Rennes 2-0
89' Gele kaart Lazio Gele kaart voor D. Cataldi Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Rennes - Lazio
Opstellingen Rennes - Lazio

Voorbeschouwing Rennes - Lazio

Rennes en Lazio spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Srđan Jovanović en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rennes en Lazio in de Europa League vond plaats op 3 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Lazio favoriet. 1 keer wist de ploeg van Rennes te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Rennes. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rennes 0
Winst Lazio 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rennes op een 4e positie staat, terwijl we Lazio terugvinden op de 3e plaats.