Nabeschouwing Riga - HJK (1-1) || Europa League 2019/2020

Dinsdag 6 augustus 2019 - 18:00 uur

Riga - HJK

In de Europa League 2019/2020 neemt Riga het dinsdag 6 augustus 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen HJK. De wedstrijd wordt gespeeld in RTU stadions in Riga.

Via de Riga - HJK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Riga - HJK (1-1)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen Riga en HJK geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door T. Vayrynen, waarmee HJK met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Riga het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 81e minuut was het namelijk K. Bilinski die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Riga - HJK 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Riga - HJK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt HJK Doelpunt T. Vayrynen met assist van D. OShaughnessy HJK 0-1
44' Gele kaart Riga Gele kaart voor A. Petersons Riga
45' Gele kaart Riga Gele kaart voor R. J. Rodrigues Figueira Riga
48' Gele kaart HJK Gele kaart voor W. Parra HJK
54' Gele kaart HJK Gele kaart voor R. Riski HJK
58' Wissel HJK Wissel H. Toivomaki voor Rafinha HJK
61' Wissel Riga Wissel K. Bilinski voor R. Debelko Riga
66' Wissel HJK Wissel P. Forsell voor E. Mensah HJK
74' Wissel Riga Wissel A. Visnakovs voor R. J. Rodrigues Figueira Riga
76' Wissel Riga Wissel V. Sharpar voor T. Saric Riga
81' Doelpunt Riga Doelpunt K. Bilinski met assist van E. Stuglis Riga 1-1
88' Wissel HJK Wissel E. Zeneli voor T. Vayrynen HJK
Video hoogtepunten en samenvatting Riga - HJK
Opstellingen Riga - HJK
De opstellingen van Riga en HJK zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Riga gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en HJK zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Riga - HJK

Riga en HJK spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kirill Levnikov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Riga en HJK elkaar treffen in de Europa League.