Nabeschouwing Riga - Piast Gliwice (2-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 1 augustus 2019 - 18:30 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Riga het donderdag 1 augustus 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Piast Gliwice. De wedstrijd wordt gespeeld in RTU stadions in Riga.

Via de Riga - Piast Gliwice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Riga - Piast Gliwice (2-1)

Het Europa League duel tussen Riga en Piast Gliwice is onder leiding van scheidsrechter Eitan Shmuelevich geëindigd in een 2-1 overwinning voor Riga. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door J. Felix, waarmee Piast Gliwice met 0-1 de leiding nam. Riga kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Petersons, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette K. Bilinski zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Riga de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Eitan Shmuelevich, waardoor Riga een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Riga - Piast Gliwice 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Riga - Piast Gliwice teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Piast Gliwice Doelpunt J. Felix met assist van T. Hateley Piast Gliwice 0-1
26' Doelpunt Riga Doelpunt A. Petersons Riga 1-1
34' Gele kaart Piast Gliwice Gele kaart voor P. Parzyszek Piast Gliwice
39' Gele kaart Riga Gele kaart voor R. Debelko Riga
42' Gele kaart Riga Gele kaart voor G. Valerianos Riga
44' Gele kaart Riga Gele kaart voor F. Brisola Riga
57' Wissel Piast Gliwice Wissel D. Steczyk voor P. Parzyszek Piast Gliwice
60' Wissel Riga Wissel O. Laizans voor V. Sharpar Riga
67' Wissel Riga Wissel D. Rakels voor A. Visnakovs Riga
69' Wissel Piast Gliwice Wissel P. Sokolowski voor G. Badia Piast Gliwice
70' Gele kaart Piast Gliwice Gele kaart voor B. Rymaniak Piast Gliwice
77' Gele kaart Riga Gele kaart voor E. Stuglis Riga
80' Wissel Riga Wissel K. Bilinski voor R. Debelko Riga
83' Doelpunt Riga Doelpunt K. Bilinski met assist van D. Rakels Riga 2-1
85' Wissel Piast Gliwice Wissel A. Jagiello voor T. Hateley Piast Gliwice
89' Gele kaart Riga Gele kaart voor O. Laizans Riga
Video hoogtepunten en samenvatting Riga - Piast Gliwice
Opstellingen Riga - Piast Gliwice
De opstellingen van Riga en Piast Gliwice zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Riga gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Piast Gliwice zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.