Nabeschouwing RoPS - Aberdeen (1-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 18 juli 2019 - 18:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt RoPS het donderdag 18 juli 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Aberdeen. De wedstrijd wordt gespeeld in Rovaniemen Keskuskenttä in Rovaniemi.

Via de RoPS - Aberdeen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RoPS - Aberdeen (1-2)

Het Europa League duel tussen RoPS en Aberdeen is onder leiding van scheidsrechter Ümit Öztürk geëindigd in een 1-2 overwinning voor Aberdeen. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. RoPS kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van T. Kada. Een benutte penalty van S. Cosgrove in de 27e minuut zorgde er even later voor dat Aberdeen weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 94e minuut zette L. Ferguson zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Aberdeen de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ümit Öztürk, waardoor Aberdeen een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE RoPS - Aberdeen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RoPS - Aberdeen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt RoPS Doelpunt T. Kada met assist van A. Kokko RoPS 1-0
27' Penalty Aberdeen Penalty S. Cosgrove Aberdeen 1-1
30' Gele kaart RoPS Gele kaart voor A. Kokko RoPS
66' Wissel Aberdeen Wissel C. Main voor S. Cosgrove Aberdeen
66' Wissel RoPS Wissel N. Jokelainen voor A. Kokko RoPS
68' Wissel RoPS Wissel Y. Rahimi voor Agnaldo RoPS
75' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor D. Campbell Aberdeen
81' Wissel RoPS Wissel T. Jantti voor E. Muinonen RoPS
87' Wissel Aberdeen Wissel S. Wright voor N. McGinn Aberdeen
88' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor S. Logan Aberdeen
94' Doelpunt Aberdeen Doelpunt L. Ferguson Aberdeen 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting RoPS - Aberdeen
Opstellingen RoPS - Aberdeen
De opstellingen van RoPS en Aberdeen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat RoPS gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Aberdeen zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.