Nabeschouwing Rosenborg - PSV (1-4) || Europa League 2019/2020

Donderdag 3 oktober 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Rosenborg het donderdag 3 oktober 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Lerkendal Stadion in Trondheim.

Via de Rosenborg - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rosenborg - PSV (1-4)

Het Europa League duel tussen Rosenborg en PSV is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 1-4 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door P. Rosario, waarmee PSV met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van B. Meling zorgde ervoor dat PSV op 0-2 kwam te staan in de 38e minuut. In de 41e minuut volgde een derde treffer van PSV, waarmee D. Malen zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 70 minuten deed S. Adegbenro iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Rosenborg werd verkleind tot 1-3. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 79e minuut wist D. Malen namens PSV de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Halil Umut Meler en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van PSV.

LIVE Rosenborg - PSV 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rosenborg - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt PSV Doelpunt P. Rosario met assist van M. Ihattaren PSV 0-1
38' Eigen doelpunt PSV Eigen doelpunt B. Meling D. Dumfries PSV 0-2
41' Doelpunt PSV Doelpunt D. Malen met assist van R. Doan PSV 0-3
59' Wissel Rosenborg Wissel A. Soderlund voor B. Johnsen Rosenborg
62' Wissel Rosenborg Wissel A. Konradsen voor M. Lundemo Rosenborg
70' Doelpunt Rosenborg Doelpunt S. Adegbenro Rosenborg 1-3
72' Wissel PSV Wissel E. Gutierrez voor J. Hendrix PSV
79' Doelpunt PSV Doelpunt D. Malen met assist van R. Doan PSV 1-4
79' Wissel PSV Wissel K. Mitroglou voor M. Ihattaren PSV
80' Wissel Rosenborg Wissel E. Tagseth voor A. Trondsen Rosenborg
80' Gele kaart PSV Gele kaart voor M. Sadilek PSV
82' Wissel PSV Wissel Bruma voor R. Doan PSV
Video hoogtepunten en samenvatting Rosenborg - PSV
Opstellingen Rosenborg - PSV
De opstellingen van Rosenborg en PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rosenborg gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PSV zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Eirik Horneland
Voorbeschouwing Rosenborg - PSV

Rosenborg en PSV spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rosenborg en PSV elkaar treffen in de Europa League.

Winst Rosenborg 0
Winst PSV 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rosenborg op een 4e positie staat, terwijl we PSV terugvinden op de 1e plaats.