Nabeschouwing Saint-Étienne - Gent (0-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 28 november 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Saint-Étienne het donderdag 28 november 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Geoffroy-Guichard in Saint-etienne.

Via de Saint-Étienne - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saint-Étienne - Gent (0-0)

De Europa League 2019/2020 wedstrijd tussen Saint-Étienne en Gent geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor M. Ngadeu-Ngadjui van Gent. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 76e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren Saint-Étienne en Gent gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Saint-Étienne, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Irfan Peljto niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Saint-Étienne - Gent 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saint-Étienne - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Gele kaart Gent Gele kaart voor E. Owusu Gent
64' Gele kaart Gent Gele kaart voor M. Ngadeu-Ngadjui Gent
64' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Nordin voor J. Aholou Saint-Étienne
71' Wissel Gent Wissel G. Kvilitaia voor R. Yaremchuk Gent
73' Wissel Saint-Étienne Wissel Z. Youssouf voor L. Diony Saint-Étienne
76' Tweede gele kaart Gent Tweede gele kaart voor M. Ngadeu-Ngadjui Gent
78' Wissel Gent Wissel A. Castro-Montes voor L. Depoitre Gent
79' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor M. Camara Saint-Étienne
80' Wissel Saint-Étienne Wissel R. Beric voor Y. MVila Saint-Étienne
80' Wissel Gent Wissel B. Dejaegere voor J. David Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Saint-Étienne - Gent
Opstellingen Saint-Étienne - Gent
De opstellingen van Saint-Étienne en Gent zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Saint-Étienne gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Gent zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Saint-Étienne - Gent

Saint-Étienne en Gent spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Irfan Peljto en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Saint-Étienne en Gent in de Europa League vond plaats op 19 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gent. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Gent favoriet. 1 keer wist de ploeg van Saint-Étienne te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Saint-Étienne. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Saint-Étienne 0
Winst Gent 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Saint-Étienne op een 3e positie staat, terwijl we Gent terugvinden op de 1e plaats.