Nabeschouwing Sarajevo - BATE (1-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 8 augustus 2019 - 19:45 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Sarajevo het donderdag 8 augustus 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen BATE. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Bilino Polje in Zenica.

Via de Sarajevo - BATE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sarajevo - BATE (1-2)

Het Europa League duel tussen Sarajevo en BATE is onder leiding van scheidsrechter Alexandre Boucaut geëindigd in een 1-2 overwinning voor BATE. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door D. Baga, waarmee BATE met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 71e minuut voor dat BATE via H. Moukam op 0-2 kwam te staan. In de 79e minuut wist Sarajevo de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via H. Handzic. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Sarajevo kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alexandre Boucaut, waardoor BATE een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Sarajevo - BATE 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sarajevo - BATE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt BATE Doelpunt D. Baga met assist van H. Moukam BATE 0-1
42' Gele kaart Sarajevo Gele kaart voor A. Hebibovic Sarajevo
58' Wissel Sarajevo Wissel A. Mustafic voor A. Djokanovic Sarajevo
70' Gele kaart Sarajevo Gele kaart voor D. Lazic Sarajevo
71' Penalty BATE Penalty H. Moukam BATE 0-2
73' Wissel BATE Wissel J. Tuominen voor H. Moukam BATE
74' Wissel Sarajevo Wissel A. Sisic voor S. Milanovic Sarajevo
79' Doelpunt Sarajevo Doelpunt H. Handzic met assist van A. Sisic Sarajevo 1-2
87' Wissel Sarajevo Wissel G. Guzina voor N. Gavric Sarajevo
88' Wissel BATE Wissel Y. Berezkin voor D. Baga BATE
91' Wissel BATE Wissel B. Dubajic voor M. Skavysh BATE
Video hoogtepunten en samenvatting Sarajevo - BATE
Opstellingen Sarajevo - BATE
De opstellingen van Sarajevo en BATE zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sarajevo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en BATE zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.