Nabeschouwing Sevilla - Inter Milan (3-2) || Europa League 2019/2020

Vrijdag 21 augustus 2020 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Sevilla het vrijdag 21 augustus 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in RheinEnergieStadion in Cologne.

Via de Sevilla - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Inter Milan (3-2)

Het Europa League duel tussen Sevilla en Inter Milan is onder leiding van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie geëindigd in een 3-2 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 5 minuten. R. Lukaku maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Inter vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Sevilla kwam in de 12e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. de Jong, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 41e minuut scoorde Inter via N. Barella, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 78 minuten spelen wist Sevilla via F. Vázquez de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Danny Desmond Makkelie.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Danny Desmond Makkelie, waardoor Sevilla een 3-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Sevilla - Inter Milan 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Diego Carlos Sevilla
5' Penalty Inter Penalty R. Lukaku Inter 0-1
12' Doelpunt Sevilla Doelpunt L. de Jong met assist van Navas Sevilla 1-1
33' Gele kaart Inter Gele kaart voor L. de Jong É. Banega Inter 2-1
35' Doelpunt Sevilla Doelpunt D. Godín met assist van M. Brozović Sevilla 2-2
41' Doelpunt Inter Doelpunt N. Barella Inter
44' Gele kaart Inter Gele kaart voor É. Banega Inter
55' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor A. Bastoni Sevilla
71' Gele kaart Inter Gele kaart voor Munir L. Ocampos Inter
73' Wissel Sevilla Wissel R. Gagliardini voor Sevilla
74' Gele kaart Inter Gele kaart voor R. Lukaku Inter 3-2
78' Doelpunt Sevilla Doelpunt F. Vázquez met assist van Suso Sevilla
78' Wissel Sevilla Wissel V. Moses voor D. DAmbrosio Sevilla
78' Wissel Inter Wissel C. Eriksen voor R. Gagliardini Inter
78' Wissel Inter Wissel A. Sánchez voor L. Martínez Inter
85' Wissel Inter Wissel Y. En-Nesyri voor L. de Jong Inter
86' Wissel Sevilla Wissel N. Gudelj voor Diego Carlos Sevilla
90' Wissel Sevilla Wissel A. Candreva voor D. Godín Sevilla
90' Wissel Inter Wissel A. Candreva voor D. Godin Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Inter Milan
Opstellingen Sevilla - Inter Milan
De opstellingen van Sevilla en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Inter Milan

Sevilla en Inter Milan spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Danny Desmond Makkelie en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sevilla en Inter Milan elkaar treffen in de Europa League.