Nabeschouwing Sevilla - Roma (2-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 6 augustus 2020 - 18:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Sevilla het donderdag 6 augustus 2020 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Schauinsland-Reisen-Arena in Duisburg.

Via de Sevilla - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla - Roma (2-0)

Het Europa League duel tussen Sevilla en Roma is onder leiding van scheidsrechter Björn Kuipers geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sevilla. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door S. Reguilon, waarmee Sevilla met 1-0 de leiding nam. Sevilla vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. En Nesyri op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 100e minuut moest Roma verder met een man minder nadat G. Mancini een rode kaart had gekregen. Het lukte Sevilla in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Sevilla.

LIVE Sevilla - Roma 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Sevilla Doelpunt S. Reguilon met assist van E. Banega Sevilla 1-0
44' Doelpunt Sevilla Doelpunt Y. En Nesyri met assist van L. Ocampos Sevilla 2-0
48' Gele kaart Roma Gele kaart voor A. Kolarov Roma
57' Wissel Roma Wissel L. Pellegrini voor N. Zaniolo Roma
57' Wissel Roma Wissel C. Perez voor A. Diawara Roma
61' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Diego Carlos Sevilla
67' Wissel Sevilla Wissel M. El Haddadi voor Suso Sevilla
74' Goal Disallowed - offside Goal Disallowed - offside Sevilla
78' Wissel Roma Wissel G. Villar del Fraile voor A. Kolarov Roma
86' Gele kaart Roma Gele kaart voor L. Pellegrini Roma
92' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor J. Jordan Sevilla
93' Wissel Sevilla Wissel L. de Jong voor Y. En Nesyri Sevilla
96' Wissel Sevilla Wissel F. Vazquez voor L. Ocampos Sevilla
100' Rode kaart Roma Rode kaart voor G. Mancini Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla - Roma
Opstellingen Sevilla - Roma
De opstellingen van Sevilla en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sevilla gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Roma zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sevilla - Roma

Sevilla en Roma spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Björn Kuipers en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sevilla en Roma elkaar treffen in de Europa League.