Nabeschouwing Shamrock Rovers - Brann (2-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 18 juli 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Shamrock Rovers het donderdag 18 juli 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Brann. De wedstrijd wordt gespeeld in Tallaght Stadium in Dublin.

Via de Shamrock Rovers - Brann live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shamrock Rovers - Brann (2-1)

Het Europa League duel tussen Shamrock Rovers en Brann is onder leiding van scheidsrechter Kári Jóannesarson á Høvdanum geëindigd in een 2-1 overwinning voor Shamrock Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door D. K. Bamba, waarmee Brann met 0-1 de leiding nam. Shamrock Rovers kwam in de 76e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Byrne, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 87e minuut zette G. ONeill zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Shamrock Rovers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kári Jóannesarson á Høvdanum, waardoor Shamrock Rovers een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Shamrock Rovers - Brann 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shamrock Rovers - Brann teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Brann Wissel D. K. Bamba voor G. Koomson Brann
57' Doelpunt Brann Doelpunt D. K. Bamba met assist van V. Berisha Brann 0-1
63' Wissel Shamrock Rovers Wissel A. McEneff voor D. Watts Shamrock Rovers
75' Wissel Shamrock Rovers Wissel D. Carr voor G. Cummins Shamrock Rovers
76' Doelpunt Shamrock Rovers Doelpunt J. Byrne met assist van R. Finn Shamrock Rovers 1-1
80' Wissel Shamrock Rovers Wissel G. ONeill voor R. Finn Shamrock Rovers
84' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor E. Boyle Shamrock Rovers
84' Wissel Brann Wissel R. Jenssen voor P. Strand Brann
84' Wissel Brann Wissel A. Karadas voor T. Teniste Brann
87' Doelpunt Shamrock Rovers Doelpunt G. ONeill met assist van J. Byrne Shamrock Rovers 2-1
91' Gele kaart Shamrock Rovers Gele kaart voor L. Grace Shamrock Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Shamrock Rovers - Brann
Opstellingen Shamrock Rovers - Brann
De opstellingen van Shamrock Rovers en Brann zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shamrock Rovers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Brann zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.