Nabeschouwing Sheriff - AIK (1-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 8 augustus 2019 - 19:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Sheriff het donderdag 8 augustus 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen AIK. De wedstrijd wordt gespeeld in Bolshaya Sportivnaya Arena in Tiraspol.

Via de Sheriff - AIK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheriff - AIK (1-2)

Het Europa League duel tussen Sheriff en AIK is onder leiding van scheidsrechter Kevin Clancy geëindigd in een 1-2 overwinning voor AIK. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van A. Lukic zette AIK op een 0-1 voorsprong in de 12e minuut van de wedstrijd. AIK vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Sigthorsson op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Sheriff vervolgens op 1-2. Het was Y. Kendysh die vanaf 11 meter wist te scoren in de 56e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kevin Clancy, waardoor AIK een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Sheriff - AIK 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheriff - AIK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Eigen doelpunt AIK Eigen doelpunt A. Lukic AIK 0-1
14' Doelpunt AIK Doelpunt K. Sigthorsson met assist van A. Saletros AIK 0-2
46' Wissel Sheriff Wissel A. Hordiienko voor G. Anton Sheriff
55' Gele kaart AIK Gele kaart voor P. Dimitriadis AIK
56' Penalty Sheriff Penalty Y. Kendysh Sheriff 1-2
57' Gele kaart AIK Gele kaart voor T. Elyounoussi AIK
73' Wissel AIK Wissel R. Lindkvist voor P. Dimitriadis AIK
75' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor R. Tambe Sheriff
76' Wissel AIK Wissel N. Bahoui voor K. Sigthorsson AIK
76' Wissel Sheriff Wissel M. Cojocaru voor B. Balima Sheriff
84' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor A. Lukic Sheriff
87' Wissel Sheriff Wissel J. Jach voor L. Latifi Sheriff
91' Wissel AIK Wissel H. Rashidi voor R. Lundstrom AIK
Video hoogtepunten en samenvatting Sheriff - AIK
Opstellingen Sheriff - AIK
De opstellingen van Sheriff en AIK zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheriff gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en AIK zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.