Nabeschouwing Shkupi - Pyunik (1-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 18 juli 2019 - 20:30 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Shkupi het donderdag 18 juli 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Pyunik. De wedstrijd wordt gespeeld in Toše Proeski Arena in Skopje.

Via de Shkupi - Pyunik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shkupi - Pyunik (1-2)

Het Europa League duel tussen Shkupi en Pyunik is onder leiding van scheidsrechter Vitaliy Romanov geëindigd in een 1-2 overwinning voor Pyunik. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door A. Yedigaryan, waarmee Pyunik met 0-1 de leiding nam. Pyunik vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Miranyan op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut wist Shkupi de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via M. Jurina. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Shkupi kwam hierna niet meer tot scoren.

In de 86e minuut werd Serginho van Shkupi met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Shkupi het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vitaliy Romanov, waardoor Pyunik een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Shkupi - Pyunik 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shkupi - Pyunik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Pyunik Doelpunt A. Yedigaryan met assist van S. Shevchuk Pyunik 0-1
9' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor A. Simonyan Pyunik
31' Doelpunt Pyunik Doelpunt A. Miranyan met assist van E. Vardanyan Pyunik 0-2
34' Gele kaart Shkupi Gele kaart voor M. Adili Shkupi
44' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor S. Shevchuk Pyunik
46' Wissel Shkupi Wissel A. Veliu voor O. Goudiaby Shkupi
60' Wissel Shkupi Wissel B. Krivanjeva voor F. Ismailji Shkupi
67' Wissel Pyunik Wissel S. Alfred voor A. Simonyan Pyunik
69' Wissel Shkupi Wissel F. Jusufi voor L. Diack Shkupi
70' Gele kaart Shkupi Gele kaart voor M. Bajrami Shkupi
79' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor K. Marku Pyunik
82' Doelpunt Shkupi Doelpunt M. Jurina met assist van S. Bilalli Shkupi 1-2
86' Rode kaart Shkupi Rode kaart voor Serginho Shkupi
87' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor M. Zhestokov Pyunik
95' Gele kaart Pyunik Gele kaart voor A. Dragojevic Pyunik
Video hoogtepunten en samenvatting Shkupi - Pyunik
Opstellingen Shkupi - Pyunik
De opstellingen van Shkupi en Pyunik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shkupi gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Pyunik zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.