Nabeschouwing Slovan Bratislava - Sporting Braga (2-4) || Europa League 2019/2020

Donderdag 12 december 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Slovan Bratislava het donderdag 12 december 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Národný Futbalový Štadión in Bratislava.

Via de Slovan Bratislava - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Bratislava - Sporting Braga (2-4)

Het Europa League duel tussen Slovan Bratislava en Sporting Braga is onder leiding van scheidsrechter Pawel Gil geëindigd in een 2-4 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door A. Sporar, waarmee Slovan Bratislava met 1-0 de leiding nam. Sporting Braga kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Fonte, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 70e minuut zette Moha zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Slovan Bratislava de leiding in de wedstrijd nam.

Na 72 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Trincao de 2-2 maakte voor Sporting Braga. In de 75e werkte V. Bozhikov de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 2-3 kwam te staan. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 93e minuut en kwam op naam te staan van Sporting Braga speler Paulinho, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Pawel Gil bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Sporting Braga.

Wedstrijdstatistieken Slovan Bratislava - Sporting Braga
2
4
LIVE Slovan Bratislava - Sporting Braga 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Bratislava - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt A. Sporar met assist van E. Daniel Slovan Bratislava 1-0
44' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt R. Fonte met assist van Trincao Sporting Braga 1-1
59' Wissel Sporting Braga Wissel D. Viana voor Caju Sporting Braga
70' Doelpunt Slovan Bratislava Doelpunt Moha met assist van A. Sporar Slovan Bratislava 2-1
72' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Trincao met assist van R. Esgaio Sporting Braga 2-2
75' Eigen doelpunt Sporting Braga Eigen doelpunt V. Bozhikov Sporting Braga 2-3
76' Wissel Slovan Bratislava Wissel K. Bajric voor Nono Slovan Bratislava
78' Wissel Slovan Bratislava Wissel Rafael Ratao voor D. Drazic Slovan Bratislava
82' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor J. Medvedev Slovan Bratislava
82' Wissel Sporting Braga Wissel W. Galeno voor Trincao Sporting Braga
82' Wissel Sporting Braga Wissel Paulinho voor R. Fonte Sporting Braga
93' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Paulinho met assist van Fransergio Sporting Braga 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting Slovan Bratislava - Sporting Braga
Opstellingen Slovan Bratislava - Sporting Braga

Voorbeschouwing Slovan Bratislava - Sporting Braga

Slovan Bratislava en Sporting Braga spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pawel Gil en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Slovan Bratislava en Sporting Braga in de Europa League vond plaats op 3 oktober 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Slovan Bratislava 0
Winst Sporting Braga 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Slovan Bratislava op een 3e positie staat, terwijl we Sporting Braga terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.