Nabeschouwing Stjarnan - Espanyol (1-3) || Europa League 2019/2020

Donderdag 1 augustus 2019 - 21:15 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Stjarnan het donderdag 1 augustus 2019 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Samsung völlurinn in Garðabær.

Via de Stjarnan - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stjarnan - Espanyol (1-3)

Het Europa League duel tussen Stjarnan en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter Dumitru Muntean geëindigd in een 1-3 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Espanyol kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van A. Giner Pedrosa. Stjarnan kreeg via H. Halldorsson in de 19e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Dumitru Muntean de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Espanyol via een goal van B. Iglesias in de 52e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 79e minuut volgde een derde treffer van Espanyol, waarmee F. Ferreyra zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na 87 minuten deed B. Sigurdsson iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Stjarnan werd verkleind tot 1-3.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Espanyol.

LIVE Stjarnan - Espanyol 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stjarnan - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Espanyol Doelpunt A. Giner Pedrosa Espanyol 0-1
19' Penalty gemist Stjarnan Penalty gemist H. Halldorsson Stjarnan
52' Doelpunt Espanyol Doelpunt B. Iglesias met assist van V. Sanchez Espanyol 0-2
60' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor V. Sanchez Espanyol
65' Wissel Stjarnan Wissel N. Gribenco voor H. Halldorsson Stjarnan
65' Wissel Espanyol Wissel A. Iturraspe voor V. Sanchez Espanyol
65' Wissel Espanyol Wissel Wu Lei voor B. Iglesias Espanyol
69' Wissel Stjarnan Wissel G. Hafsteinsson voor T. Ragnarsson Stjarnan
69' Wissel Stjarnan Wissel B. Sigurdsson voor T. Runarsson Stjarnan
70' Wissel Espanyol Wissel J. Puado voor A. Giner Pedrosa Espanyol
78' Gele kaart Stjarnan Gele kaart voor E. Hedinsson Stjarnan
79' Doelpunt Espanyol Doelpunt F. Ferreyra met assist van O. Melendo Espanyol 0-3
87' Doelpunt Stjarnan Doelpunt B. Sigurdsson met assist van N. Gribenco Stjarnan 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Stjarnan - Espanyol
Opstellingen Stjarnan - Espanyol
De opstellingen van Stjarnan en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stjarnan gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Stjarnan - Espanyol

Stjarnan en Espanyol spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dumitru Muntean en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Stjarnan en Espanyol in de Europa League vond plaats op 25 juli 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Espanyol. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Espanyol favoriet. 1 keer wist de ploeg van Stjarnan te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Stjarnan. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.