Nabeschouwing Stjarnan - Levadia (2-1) || Europa League

Donderdag 11 juli 2019 - 22:00 uur

In de Europa League neemt Stjarnan het donderdag 11 juli 2019 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Levadia. De wedstrijd wordt gespeeld in Samsung völlurinn in Garðabær.

Via de Stjarnan - Levadia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stjarnan - Levadia (2-1)

Het Europa League duel tussen Stjarnan en Levadia is onder leiding van scheidsrechter Denis Scherbakov geëindigd in een 2-1 overwinning voor Stjarnan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door T. Ragnarsson, waarmee Stjarnan met 1-0 de leiding nam. Stjarnan kreeg via H. Halldorsson in de 63e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Denis Scherbakov de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Stjarnan via een goal van T. Ragnarsson in de 74e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 79e minuut was het Levadia dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van N. Andreev, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Denis Scherbakov, waardoor Stjarnan een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Stjarnan - Levadia
Goals
2
1
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
14
10
Schoten op doel
7
5
Aanvallen
168
151
Gevaarlijke aanvallen
128
98
Corners
7
8
Wissels
3
3
LIVE Stjarnan - Levadia 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stjarnan - Levadia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt Stjarnan Doelpunt T. Ragnarsson met assist van D. Laxdal Stjarnan 1-0
36' Gele kaart Levadia Gele kaart voor M. Podholjuzin Levadia
40' Wissel Levadia Wissel K. Nesterov voor M. Roosnupp Levadia
46' Wissel Stjarnan Wissel A. Johannesson voor J. Josefsson Stjarnan
62' Wissel Stjarnan Wissel E. Hedinsson voor H. Aegisson Stjarnan
63' Gele kaart Levadia Gele kaart voor S. Lepmets Levadia
63' Penalty gemist Stjarnan Penalty gemist H. Halldorsson Stjarnan
72' Wissel Levadia Wissel I. Dudarev voor D. Kruglov Levadia
74' Doelpunt Stjarnan Doelpunt T. Ragnarsson met assist van H. Halldorsson Stjarnan 2-0
79' Doelpunt Levadia Doelpunt N. Andreev met assist van K. Nesterov Levadia 2-1
79' Wissel Levadia Wissel P. Marin voor R. Peetson Levadia
87' Gele kaart Stjarnan Gele kaart voor D. Laxdal Stjarnan
91' Wissel Stjarnan Wissel B. Sigurdsson voor G. Hafsteinsson Stjarnan
Opstellingen Stjarnan - Levadia
De opstellingen van Stjarnan en Levadia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stjarnan gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Levadia zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Aleksandar Rogic
Wissels Levadia
# Speler Pos.
81 Artur Kotenko K
23 Igor Dudarev V
2 Marko Lipp V
11 Kirill Nesterov M
36 Pavel Marin M
99 Karl Rudolf Õigus A
80 Erick Andrés Moreno Serna A
Voorbeschouwing Stjarnan - Levadia

Stjarnan en Levadia spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Denis Scherbakov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Stjarnan en Levadia elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Stjarnan 0
Winst Levadia 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Stjarnan - Levadia Opstelling Stjarnan Opstelling Levadia Live Stjarnan - Levadia Live Stjarnan - Levadia kijken Stjarnan - Levadia kijken Live Stjarnan - Levadia stream Stjarnan - Levadia Fox Sports Nabeschouwing Stjarnan - Levadia Uitslag Stjarnan - Levadia Statistieken Stjarnan - Levadia Europa League 2019/2020 Stjarnan - Levadia wedden Stjarnan - Levadia gokken Stjarnan - Levadia Unibet