Nabeschouwing Strasbourg - Maccabi Haifa (3-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 25 juli 2019 - 20:45 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Strasbourg het donderdag 25 juli 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Maccabi Haifa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Meinau in Strasbourg.

Via de Strasbourg - Maccabi Haifa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Strasbourg - Maccabi Haifa (3-1)

Het Europa League duel tussen Strasbourg en Maccabi Haifa is onder leiding van scheidsrechter Kevin Blom geëindigd in een 3-1 overwinning voor Strasbourg. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door M. Plakushchenko, waarmee Maccabi Haifa met 0-1 de leiding nam. In de 44e minuut moest A. Habashi van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Kevin Blom een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Maccabi Haifa verder met een speler minder. Door een benutte penalty kwam Strasbourg vervolgens op 1-1. Het was L. Ajorque die vanaf 11 meter wist te scoren in de 45e minuut.

In de 47e minuut was het Strasbourg dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van A. Thomasson. Na 62 minuten werd de voorsprong voor Strasbourg vergroot nadat J. Martin de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Strasbourg.

LIVE Strasbourg - Maccabi Haifa 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Strasbourg - Maccabi Haifa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt M. Plakushchenko met assist van N. Rukavytsya Maccabi Haifa 0-1
44' Rode kaart Maccabi Haifa Rode kaart voor A. Habashi Maccabi Haifa
45' Penalty Strasbourg Penalty L. Ajorque Strasbourg 1-1
49' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor Y. Fofana Strasbourg
50' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor I. Aaneba Strasbourg
46' Wissel Strasbourg Wissel A. Thomasson voor I. Aaneba Strasbourg
47' Doelpunt Strasbourg Doelpunt A. Thomasson met assist van L. Ajorque Strasbourg 2-1
50' Wissel Maccabi Haifa Wissel S. Menachem voor Y. Shua Maccabi Haifa
62' Doelpunt Strasbourg Doelpunt J. Martin met assist van A. Thomasson Strasbourg 3-1
67' Wissel Maccabi Haifa Wissel D. Haziza voor M. Plakushchenko Maccabi Haifa
77' Wissel Strasbourg Wissel K. Zohi voor J. Bellegarde Strasbourg
84' Wissel Strasbourg Wissel D. Lienard voor J. Da Costa Strasbourg
88' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor O. Arad Maccabi Haifa
90' Wissel Maccabi Haifa Wissel A. Aires dos Santos voor N. Rukavytsya Maccabi Haifa
Video hoogtepunten en samenvatting Strasbourg - Maccabi Haifa
Opstellingen Strasbourg - Maccabi Haifa
De opstellingen van Strasbourg en Maccabi Haifa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Strasbourg gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Maccabi Haifa zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.