Nabeschouwing Sturm Graz - Haugesund (2-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 1 augustus 2019 - 20:30 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Sturm Graz het donderdag 1 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Haugesund. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Arena in Graz.

Via de Sturm Graz - Haugesund live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - Haugesund (2-1)

Het Europa League duel tussen Sturm Graz en Haugesund is onder leiding van scheidsrechter Juri Frischer geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sturm Graz. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van N. Sandberg zette Sturm Graz op een 1-0 voorsprong in de 15e minuut van de wedstrijd. Sturm Graz vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Ljubic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut wist Haugesund de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via K. Krygard. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Haugesund kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Juri Frischer, waardoor Sturm Graz een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Sturm Graz - Haugesund 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - Haugesund teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Eigen doelpunt Sturm Graz Eigen doelpunt N. Sandberg Sturm Graz 1-0
22' Gele kaart Haugesund Gele kaart voor M. Desler Haugesund
27' Wissel Sturm Graz Wissel P. Hosiner voor T. Rocher Sturm Graz
46' Wissel Haugesund Wissel T. Kallevag voor N. Sandberg Haugesund
48' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt I. Ljubic met assist van P. Huspek Sturm Graz 2-0
68' Doelpunt Haugesund Doelpunt K. Krygard met assist van B. Leite Haugesund 2-1
75' Wissel Sturm Graz Wissel M. Lema voor P. Huspek Sturm Graz
75' Wissel Sturm Graz Wissel C. Leitgeb voor I. Ljubic Sturm Graz
79' Wissel Haugesund Wissel J. Nilsen voor B. Leite Haugesund
93' Wissel Haugesund Wissel F. Knudsen voor I. Kone Haugesund
Video hoogtepunten en samenvatting Sturm Graz - Haugesund
Opstellingen Sturm Graz - Haugesund
De opstellingen van Sturm Graz en Haugesund zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sturm Graz gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Haugesund zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.