Nabeschouwing Torino - Debrecen (3-0) || Europa League 2019/2020

Donderdag 25 juli 2019 - 21:00 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Torino het donderdag 25 juli 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Debrecen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico Grande Torino in Torino.

Via de Torino - Debrecen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torino - Debrecen (3-0)

Het Europa League duel tussen Torino en Debrecen is onder leiding van scheidsrechter Jens Maae geëindigd in een 3-0 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 20 minuten. A. Belotti maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Torino vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Torino vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Ansaldi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was S. Zaza van Torino die de 3-0 wist te maken in de 93e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jens Maae, waardoor Torino een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Torino - Debrecen 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torino - Debrecen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Penalty Torino Penalty A. Belotti Torino 1-0
28' Gele kaart Debrecen Gele kaart voor K. Varga Debrecen
42' Doelpunt Torino Doelpunt C. Ansaldi met assist van Bremer Torino 2-0
46' Wissel Debrecen Wissel H. Garba voor D. Zsori Debrecen
54' Gele kaart Debrecen Gele kaart voor B. Pavkovics Debrecen
74' Wissel Debrecen Wissel E. Kusnyir voor A. Kinyik Debrecen
75' Wissel Torino Wissel S. Lukic voor I. Falque Torino
80' Wissel Torino Wissel S. Zaza voor A. Berenguer Torino
82' Gele kaart Torino Gele kaart voor S. Zaza Torino
86' Wissel Debrecen Wissel A. Pinter voor K. Varga Debrecen
93' Doelpunt Torino Doelpunt S. Zaza met assist van Bremer Torino 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Torino - Debrecen
Opstellingen Torino - Debrecen
De opstellingen van Torino en Debrecen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torino gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Debrecen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.