Nabeschouwing Trabzonspor - Getafe (0-1) || Europa League 2019/2020

Donderdag 28 november 2019 - 16:50 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Trabzonspor het donderdag 28 november 2019 om 16:50 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Hüseyin Avni Aker Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Getafe (0-1)

Het Europa League duel tussen Trabzonspor en Getafe is onder leiding van scheidsrechter Andris Treimanis geëindigd in een 0-1 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door J. Mata, waarmee Getafe met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Getafe uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Trabzonspor - Getafe 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor M. Hosseini Trabzonspor
41' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor S. Asan Trabzonspor
50' Doelpunt Getafe Doelpunt J. Mata met assist van Kenedy Getafe 0-1
59' Wissel Trabzonspor Wissel B. Aydin voor D. Avdijaj Trabzonspor
61' Wissel Getafe Wissel Angel voor J. Molina Getafe
64' Gele kaart Getafe Gele kaart voor F. Fajr Getafe
70' Wissel Trabzonspor Wissel G. Campi voor M. Hosseini Trabzonspor
73' Wissel Getafe Wissel D. Timor voor J. Mata Getafe
75' Gele kaart Getafe Gele kaart voor A. Nyom Getafe
85' Wissel Getafe Wissel Cucu voor Kenedy Getafe
89' Wissel Trabzonspor Wissel K. Corekci voor K. Baykus Trabzonspor
90' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Cucu Getafe
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Getafe
Opstellingen Trabzonspor - Getafe
De opstellingen van Trabzonspor en Getafe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Getafe zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Trabzonspor - Getafe

Trabzonspor en Getafe spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andris Treimanis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Getafe in de Europa League vond plaats op 19 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Getafe. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Getafe favoriet. 1 keer wist de ploeg van Trabzonspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Trabzonspor. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Trabzonspor 0
Winst Getafe 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 4e positie staat, terwijl we Getafe terugvinden op de 2e plaats.